-
Shopping must - o mică, dar atentă selecţie, care sperăm să vă inspire la următoarea şedinţă de cumpărături
-
Retail O’Clock. Cum arată retailul viitorului? „Magazinele care au un design de nouă generaţie sunt toate la fel şi nu mai reuşesc să atragă atenţia. Oamenii caută ceva analog“. GALERIE FOTO
-
Ce ar trebui să-i citesc copilului meu pentru a-l pregăti pentru lumea în care se va dezvolta? – se întreabă orice părinte. Ei bine, vă oferim răspunsul!
-
Conduce Departamentul de fotografie din cadrul The Museum of Modern Art (MoMA) din New York, unul dintre cele mai importante muzee de artă din lume. Cine este românca Roxana Marcoci?
„Atunci când eşti curator, nu poţi vorbi de zile «normale». E un job alcătuit dintr-o constelaţie bogată de responsabilităţi.“
-
Creaturi din altă lume sau care este povestea lui Ovidiu Toader, artisul braşovean care captează imediat atenţia prin supranaturalul lucrărilor sale
Vizual, lucrările lui Ovidiu Toader par din altă lume, dar strălucitoarele creaturi imaginate de artistul braşovean încapsulează sub formă de baloane metalice (ce...
-
Human Scale sau care este mesajul lui Vlad Nancă, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români contemporani: Arhitectura şi spaţiul construit nu ar trebui să îşi piardă măsura raportată la corpul şi nevoile omului
Vlad Nancă (artist născut în Bucureşti, 1979) a pornit în lucrările sale timpurii de la simboluri politice şi culturale care au exprimat tranziţia României de la o...
-
Cum devine galeria de artă un context pentru dialog, un loc de creare a cunoaşterii de şi prin artă?
-
Cum devii artist având un background în economie? Care sunt paşii de urmat?
-
Amprenta unui brand: Cum a ajuns McDonald's, cel mai important lanţ de restaurante din lume, fenomen cultural?
-
Căutând-o pe Alaska: Ştii de unde vine peştele pe care îl mănânci? Codul negru e un peşte consumat de cei cu papile gustative fine. Iar somonul-rege e supranumit, nu degeaba, „caviarul somonilor“. Aceşti peşti vin tocmai din Alaska pentru a se aşeza „confortabil“ în farfuriile românilor
-
Câteva asociaţii din Transilvania readuc la viaţă bogăţia culturală şi gastronomică a regiunii. Cum atrag turiştii ?
-
Războiul aromelor puternice pe piaţa de îngheţată: Va detrona matcha fisticul în „războiul“ ingredientelor în tonuri verzi?
-
De ce investesc antreprenorii în viticultură? „A fost ca o luptă cu bestia, dar vreau să duc tradiţia locului mai departe”
-
Multă vreme, hainele tradiţionale au zăcut uitate prin dulapurile bunicilor. Unele chiar au fost aruncate ori donate. Dar vremurile acelea au apus. Când au redevenit straiele româneşti „cool“?
-
Personalitate multiplă sau cum a devenit eşarfa, accesoriul vedetă al verii care abia a trecut, cel mai în vogă accesoriu pentru sezonul rece care abia începe?
În ultimii ani, eşarfa a revenit în atenţia publicului şi pare că nu va ceda uşor locul unui alt accesoriu.
-
Cine este Cristiana Oprea, prima româncă pilot care a concurat în Campionatul Mondial de Raliuri FIA WRC? „La volanul pasiunii mele am învăţat să schimb lumea“