-
Cristina Roşca, revista După Afaceri: Păşim pe scena lumii ca pe nisipuri mişcătoare. Nu ştim dacă următorul pas va fi sigur sau nu. Pot panaceele emoţionale să ajute ?
Trăim într-o perioadă în care lucrurile se schimbă cu viteza luminii.
-
În culisele unei ”societăţi secrete” sau ce fac după afaceri unii dintre cei mai cunoscuţi executivi români din centrele financiare ale lumii? Din vorbă-n vorbă cu Alina Piciorea, Nomura, despre explorări fără hartă şi autenticitate
În cele mai mari centre financiare ale lumii există un club select de executivi români care, prin pasiunea lor, au creat poveşti globale de succes. Alina Piciorea,...
-
Ce fac După Afaceri unii dintre cei mai cunoscuţi executivi români din centrele financiare ale lumii? Din vorbă-n vorbă Ana Chisacof, bancher, despre artă şi cele mai valoroase picturi primite
Ana Chisacof activează în domeniul bancar de aproape 15 ani, este stabilită la Londra, iar din aceşti ani, nouă au fost în cadrul Bank of America Merrill Lynch. Dar...
-
Weekend perfect cu Oana-Alexandra Ijdelea, managing partner, Ijdelea & Asociaţii: Pentru mine weekendul perfect cred că s-ar numi într-un singur cuvânt acasă
Are o experienţă de peste 18 ani ca avocat de business.
-
Maşina ca pretext pentru socializare sau cum au transformat două antreprenoare service-ul auto clasic într-un hub dedicat culturii automobilistice?
Mint Car Collective este un proiect care transformă service-ul auto clasic într-un hub dedicat culturii automobilistice.
-
Ciocolata ca experienţă senzorială. Cine sunt artizanii care mizează pe conceptul bean to bar?
-
Un alt fel de aur negru: România urmează modelul vest-european şi transformă o vânătoare de trufe într-un soi de artă. Cum?
Au fost menţionate pentru prima dată în scrierile antice ale grecilor şi romanilor.
-
Cum reuşeşte Jidvei să îmbine tradiţia cu inovaţia într-o piaţă unde consumatorii se orientează tot mai mult către produse premium
-
Zghihară de Huşi, Crâmpoşie Selecţionată, Negru de Drăgăşani şi Cadarcă sunt soiuri de vinuri româneşti mai puţin cunoscute, dar care şi-au făcut loc în pahare. Ce istorie poartă?
-
Cum a ajuns părul alb să fie la mod` şi cool? Ce înseamnă „White Hot“, „Au Naturel“ sau „Ice Queen“?„Această schimbare majoră vine dintr-o reevaluare culturală a frumuseţii"
Datorită influenţei vedetelor precum Meryl Streep (în The Devil Wears Prada) şi Helen Mirren, părul alb este perceput ca o declaraţie de stil şi maturitate asumată.
-
Cine este Anca Fetcu, artista care a creat lămpile şi oglinzile pentru unul dintre cele mai noi hoteluri de lux din România?
-
Cine este românca Alina Avasilichioaie, philanthropy & engagement coordinator la Bloomberg LP, un gigant cunoscut mai ales pentru activităţile sale din industria media? Ce legătură are grupul cu arta?
Aplicaţia Bloomberg Connects oferă ghiduri digitale gratuite pentru muzee, galerii, grădini, artă publică, festivaluri, situri istorice şi multe altele.
-
Care e povestea familiei de artişti români care a lucrat la restaurarea Catedralei Notre Dame din Paris, a Muzeului Luvru şi a Arcului de Triumf? „Dacă vă plimbaţi pe cheiul Senei, aruncaţi o privire către «Galerie du bord de l’eau». Toată sculptura nouă a fost realizată de noi"
„Parcursul meu profesional a început când aveam aproape 11 ani."
-
Cine sunt artiştii români din inima Parisului? La Maison de Commerce este un univers ce găzduieşte 100 artizani din toată Europa, dintre care 10% sunt români. "În România, distanţele sunt mari, iar majoritatea meşteşugarilor nu vorbesc engleza sau franceza"
„Pentru noi, frumuseţea cotidiană stă în autenticitate."
-
Cine este Bianca Abăcioaei, artista care a semnat identitatea vizuală a Grand Hotel du Boulevard Corinthia? "Ilustraţia reflectă imaginea istorică a hotelului Grand Hotel du Boulevard din Bucureşti, ce a marcat perioada Belle Époque"
-
Cum au ajuns retreat-urile una dintre cele mai populare forme de vacanţă? În era vitezei, momentele de respiro sunt tot mai puţine, iar relaxarea se conturează drept un lux
Acest concept a câştigat masiv popularitate odată cu pandemia,
-
Ştiaţi că, an de an, mai exact iarnă de iarnă, Viena găzduieşte 450 de baluri? Această tradiţie, prea puţin cunoscută dincolo de graniţele ţării, datează de secole. Care este însă rolul unui asemenea bal şi cum se desfăşoară?
Balurile vieneze îşi au originea în secolul al XVIII-lea, în perioada Imperiului Habsburgic.