abonează-te la DA Premium e-paper
În pat cu arta sau cum arată colaborarea dintre un producător de aşternuturi din in şi o ilustratoare: Ne uităm în continuare la moduri în care putem promova ilustratori români prin produsele noastre
Care este povestea Mosafir, cel mai nou restaurant din Bucureşti, care vine cu o propunere de nerefuzat: Abordăm principiul de bistronomie locală, adică păstrăm principiile şi tehnica din Franţa, dar folosim ingrediente locale, de sezon
Principiul zero waste, care presupune reducerea la minimum a deşeurilor alimentare, este compatibil cu orice tip de restaurant, atâta timp cât face parte din ADN-ul locului. Cum se vede asta în fine dining?
Gastronomie
După Afaceri Tips & Tricks. Am întrebat cinci oameni din business ce ...
Gadget
Cum arată weekend-ul perfect pentru Achilleas Kanaris, CEO al Vodafone ...
Travel
Cum arată cel mai nou hotel din zona viticolă Dealu Mare, aflată la nici ...
Hotelul MATCA Transylvanian Sanctuary din zona Bran devine membru Relais ...
Care sunt cele mai în vogă proceduri din spa-urile locale? Ce caută ...