Gastronomie

Cele mai scumpe cadouri gastronomice din Bucureşti

19 dec 2012 920 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

 

O ediţie limitată de Cognac de la celebra casă Delamain, produsă în doar 500 de sticle sau un pachet cu vinuri rare şi jambon sunt câteva dintre propunerile  exclusiviste ale companiei Le Manoir pentru cadourile de Crăciun.

 Intitulat Le Voyage de Delamain, cognac-ul realizat în ediţie limitată, care costă 31.700 de lei,  conţine unele din cele mai rare, vechi şi prestigioase eaux de vie ale casei şi este prezentat într-un ambalaj special: carafă de cristal de Baccarat, ambalată în cutie de piele. Un alt pachet propus de Le Manoir, Le Luxe Gastronomique, costă 7.900 de lei şi cuprinde: vinuri Grand Cru, precum Rauzan Segla şi Smith Haut Lafite, Champagne Dom Perignon, Armagnac, Foie gras, caviar, trufe, jambon spaniol şi o gamă de dulciuri cum ar fi pralinele de ciocolată, castane glasate şi prune confiate. Totul este împachetat în cufărul de piele Comtesse du Barry. Cei care nu se pot decide între mai multe  delicatese pot cumpăra pachetul  L’Univers de la Comtesse care costă  3.580 lei şi cuprinde mai multe specialităţi Comtesse du Barry: mai multe feluri de foie gras şi terine de raţă, pulpe de raţă confiate, dulciuri, vinuri, Champagne sau Cognac.

Cele mai aromate cadouri din colecţia Le Manoir sunt gama de condimente Terre Exotique: Pachetul La Vanille care conţine 4 tipuri de vanilie din Madagascar, Reunion, Tahiti şi Noua Guinee, la un preţ de 250 lei.  Dar şi colecţia de ceaiuri Kusmi Tea, care conţine 15 tipuri de ceai Kusmi Tea : ceaiuri verzi, cu trandafir, cu iasomie sau amestecuri exclusive cum ar fi Prince Wladimir sau Sweet love, împreună cu un set de filtre de ceai, totul ambalat într-o cutie cadou a mărcii (445 lei). 

Citeşte şi: