Gastronomie

Pe Remus Nică, proprietarul restaurantului Arc Bakery, noul an l-a găsit pe tărâmuri calde pentru că asociază iarna cu Asia. "Crăciunul însă îl petrec acasă întotdeauna, niciodată în altă parte"

25 ian 2018 1083 afişări de Alina-Elena Vasiliu
Din aceeaşi categorie

Remus Nică este proprietarul restaurantului Arc Bakery, din zona Arcului de Triumf din Bucureşti. A lucrat 23 de ani în Franţa, unde a condus, la Paris, un restaurant cu stele Michelin.

 

Ce „aromă“ au sărbătorile de iarnă?

Asociez invariabil sărbătorile de iarnă cu desertul franţuzesc Bouche de Noël. Totuşi, de pe masa de Crăciun din familia mea nu lipsesc niciodată cozonacul, pastrama şi sarmalele.

 

Ce cadou vă doriţi de Crăciun?

Îmi doresc să primesc cadou de Crăciunul acesta zăpadă.

 

Unde vă va găsi noul an?

Îmi place foarte mult să merg în Asia iarna. Anul trecut, de Revelion, am fost în Filipine, iar anul acesta tot acolo voi fi. Crăciunul însă îl petrec acasă întotdeauna, niciodată în altă parte.

 

Care este cea mai frumoasă amintire de sărbători?

Cele mai frumoase amintiri din decembrie pentru mine sunt vacanţele la schi cu copiii mei.