Travel

Unde călătorim la început de an

04 ian 2013 367 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Ianuarie-Zhero Hotel, Ischgl, Austria

În ultimii ani Alpii au devenit un hotspot pentru arhitectură de ultimă oră iar Zhero Hotel este cea mai recentă construcţie care îmbină designul contemporan cu atmosfera călduroasă căutată de turişti după o zi obositoare pe pârtie, scrie The Guardian. Hotelul este realizat din piatră şi lemn, cu accente precum blănuri şi mobilier în culori de pământ. Tot aici turiştii se pot bucura de un spa impresionant şi o piscină interioară. Pârtiile de la Ischgl şi Kappl sunt la o distanţă scurtă de hotel iar camerele sunt 185 de euro pe noapte.

Februarie- Cel mai mare festival din lume, India

Maha Kumbh Mela are loc în Allahabad o dată la 12 ani, iar la festival participă cea mai mare adunare de oameni, cu peste 70 de milioane de peregrini hinduşi care se adună pentru ritualul băilor, de pe 27 ianuarie până pe 25 februarie.

Martie- Northern Lights, Islanda

Specialiştii în domeniu prezic că iarna aceasta aurora polară va arăta spectaculos pe cerul Islandei datorită ciclului solar care va atinge al 11 –lea vârf. Turiştii îşi pot petrece zilele explorând atracţiile din Golden Circle iar noaptea pot privi cerul luminat, din Jacuzzi.

 

Citeşte şi: