Style

Selecţie de produse pentru răsfăţ

17 dec 2014 401 afişări de Roxana Pricop
Din aceeaşi categorie

Departe sunt zilele însorite şi parfumate de vară, ar spune dacă ar putea vorbi puţinele grade din termometre. Un pulover de caşmir, un parfum dulce-lemnos sau poate un machiaj „smoky“ sunt lucruri care aduc confortul în interior atunci când dispare la exterior. După Afaceri Premium propune o selecţie de produse pentru trusa de cosmetice care să (re)aducă miresmele şi energia înapoi, să înfrumuseţeze şi să răsfeţe simţurile în lungile zile de iarnă.

„Amour de Pallazzo“ al casei de parfum Jul et Mad este o invitaţie de a descoperi grădina cu flori a unui palat veneţian, scăldată în atmosfera fermecată a nopţii. Un parfum oriental, cu note dominante de lemn preţios şi piele. Un buchet condimentat adus ca ofrandă orelor de aur ale „Serrenissimei“, cum era numită Veneţia în epoca de aur a Renaşterii. Acest parfum este printre cele mai apreciate creaţii ale casei care îi are în spate pe creativii Julien Blanchard şi Mădălina Stoica, care au colaborat cu „nasul“ Dorothée Piot. Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.

Ce ar fi mai încântător decât un parfum creat de Francis Kurkdjian, cel mai apreciat parfumier al momentului. Opt parfumuri de Francis Kurkdjian, ar fi răspunsul. Parfu­meriile Beautik propun o invitaţie de a descoperi lumea expresivă a lui Kurkdjian prin intermediul a opt parfumuri care creează o garderobă excepţională pentru orice femeie. Setul de opt flacoane refill, a câte 11 mililitri, conţine parfumurile Aqua Universalis, APOM Femme, Aqua Universalis Forte, Lumiere Noire Femme, Aqua Vitae, Amyris Femme, Oud şi nou-lansatul Pluriel Feminin. Discovery Collection Set pentru femei este disponibil în exclusivitate în Beautik Haute Parfumerie.

Balsamul de hidra­tare de la Aesop este derivat dintr-un amestec de uleiuri esenţiale şi include seminţe de coriandru zdrobite, piper negru şi patchouli. Combinarea uleiurilor şi a ingredientelor condimentate hrăneşte pielea şi o hidratează intens, oferindu-i un parfum delicat. Alte ingrediente cheie sunt extractul din rădăcină de morcov, bogat în vitamina E, ulei din germeni de grâu, ulei de migdale dulci şi unt de shea. Balsamul Resolute Hydra­ting Body Balm de la Aesop este disponibil în parfumeriile Madison.

Eau d’Hadrien este parfumul emblematic al casei Annick Goutal, disponibil în parfumeriile Elysée în ediţie limitată într-o cutie roşie, elegantă cu inserţii aurii. Goutal a creat acest parfum asemeni unei livezi minunate cu fructe coapte de soarele italian, adăugând în nota de bază lemn de chiparos pentru a reda grădinile şi câmpurile Toscanei. Sursa de inspiraţie a acestui parfum este romanul lui Marguerite Yourcenar, „Memoriile lui Hadrian“, povestea marelui împărat roman pasionat de cultura greacă. Parfumul este disponibil în parfumeriile Elysée.

Crema antiaging Premium pentru zi şi noapte de la Lierac este un tratament dozat cu acid hialuronic pur asociat cu o selecţie unică de extracte din flori negre rare şi preţioase, precum orhideele negre şi macul negru, care densifică, netezesc, protejează pielea şi îi redau strălucirea. Complexul B-Relaxor şi microsferele vegetale brevetate Lierac corectează semnele vizibile ale pielii îmbătrânite: riduri adânci, pierderea densităţii şi ten neuniform. Gama Premium este disponibilă exclusiv în farmaciile Help Net .

„Frumuseţea unei femei se vede în ochii ei“, spune o vorbă veche. Un motiv în plus pentru a adăuga un strop de mister ochilor. Cu ajutorul trusei de machiaj „Smoke and Mirrors kit“ de la Jane Iredale Mineral Makeup, ochii devin enigmatici graţie pigmenţilor minerali special creaţi pentru a lăsa o amprentă durabilă. Principala preocupare a lui Jane este ca pielea să fie sănătoasă, astfel că toate produsele sale au în compoziţie ingrediente minerale prietene cu tenul. Ediţia limitată Smoke & Mirrors Smoky Eye Kit include opt culori uşor de combinat şi un ghid vizual step-by-step pentru cinci tipuri de machiaj smoky. Produsele Jane Iredale sunt disponibile în parfumeriile Madison.