Style

Cum arată cel mai mare centru SPA deschis în Bucureşti - GALERIE FOTO

09 mar 2011 1014 afişări de Ioana David
Din aceeaşi categorie

Mai multe camere de relaxare, salină, un spaţiu pentru SPA party, cadă cu hidromasaj, camere de masaj, piscină, săli de fitness, mai multe săli de fitness l-au costat pe proprietarul complexului rezidenţial Orhideea Gardens, omul de afaceri Daniel Piţurlea, 3 mil. euro. Banii au mers în deschiderea celui mai mare centru SPA din Capitală care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 mp.

La parterul unităţii, salina atrage cele mai multe priviri, aici aerul intrând forţat prin blocurile de sare aduse de la Slănic Prahova. Salina este recomandată persoanelor care suferă de probleme respiratorii.

Vedeţi aici cum arată cel mai mare centru SPA deschis în Bucureşti

Zona de ice & fire (gheaţă şi foc), situată la subsolul unităţii, lângă piscină cuprinde trei tipuri de saună: turcească, clasică şi duşul scoţian.

La intrarea în încăpere primul lucru care iese în evidenţă este duşul scoţian mai exact o găleată cu apă la 15 grade fixată la înălţime care se pur şi simplu se trage peste corp. În această zonă sunt recomandate prosoapele turceşti, care se folosesc direct pe piele fără a purta lenjerie intimă.

În mijlocul încăperii mai există o fântână de gheaţă, care se foloseşte pentru frecarea corpului.

La masaj preţurile sunt de peste 75 de lei (53 de lei la abonament). Există şi abonamente family (2 adulţi, 2 copii şi bona) care costă 2.500 de euro pe an.