Style

Colectia de toamnă-iarna a Vicomte A. Paris te trimite cu gândul la soare şi mare când termometrul indică multe grade sub zero

12 aug 2014 318 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Hainele de inspiraţie marină îşi fac în fiecare an loc în colecţiile de primăvară-vară ale marilor case de modă, pentru ca apoi să fie zărite pe străzile oraşelor, pe litoral, sau de ce nu, la bordul iahturilor sau al catamaranelor din toate colţurile lumii de unde de altfel a şi pornit acest trend.

Iarna însă, trendul navy pare că intră la apă, pentru a apărea din nou de fiecare dată când dă căldura. În acest an însă, brandul francez Vicomte A. Paris pariază în colecţia de toamnă iarnă pe dungi, pe bleumarin şi alb şi pe detalii de inspiraţie navy, care te trimit cu gândul la vacanţă, la soare şi mare chiar şi atunci când termometrul indică multe grade sub zero.

Brandul, cunoscut pentru colecţiile sale animate, combină detaliile marinăreşti şi cu culori tari, precum galben intens, portocaliu şi verde. Fie că vorbim de bomber jackets, fie de pulovere în dungi sau duffle coats, piesele celei mai noi colecţii ale brandului lansat pe piaţă acum mai puţin de un deceniu sunt vii. Cea mai des întâlnită combinaţie de culori - galben-bleumarin - apare de la şosete la tricourile polo şi de la eşarfe la veste şi sacouri.

Multe dintre hainele colecţiei de femei îşi găsesc “perechea” în colecţia pentru bărbaţi, piesele complementare fiind realizate din materiale similare şi în aceleaşi nuanţe. Diferă croiul şi alte mici detalii, precum fermoare sau nasturi.

Vicomte A. Paris este un brand de modă franţuzesc apărut pe piaţă în 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait. El a pornit pe drumul modei inspirat de pasiunea familiei pentru sporturi ecvestre. Pe piaţa locală brandul a venit în toamna anului trecut, deschizând un magazin în mallul Promenada din Bucureşti. La nivel mondial brandul are peste 400 de magazine.​