După Afaceri

(P) Alina Ceuşan, Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania: „Voi împărtăşi cu cititorii mei privilegiul de a face parte din această comunitate”

27 nov 2017 2602 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Începând din această lună, Alina Ceuşan este Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania, rolul său fiind în primul rând acela de a reflecta single malt-ul în propriul stil de viaţă.

Comunitatea Single Malt Society se adresează iubitorilor de whisky single malt din România şi invită publicul să descopere această categorie de elită a whisky-ului atât online, pe platforma www.singlemaltsociety.ro, cât şi offline, la diferite evenimente. Fondat de Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group şi singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, clubul este dedicat femeilor şi bărbaţilor care apreciază rafinamentul şi intensitatea gustului autentic al unui single malt. 

„Acceptarea rolului de ambasador este o provocare pentru mine, întrucât la noi nu e obişnuit ca o femeie să comande whisky la restaurant sau în club. De multe ori ai să observi privirea barmanului de dincolo de bar, cu sprânceana ridicată, întrebându-se dacă a înţeles bine. Sau, dimpotrivă, apreciind îndrăzneala femeii din faţa lui de a savura o băutura tare. Ei bine, şi femeile se bucură de savoarea unui single malt, fie că o facem acasă, în intimitate, fie la o întâlnire sau ieşire în oraş”, declară Alina Ceuşan.

Alături de Alina, ceilalţi ambasadori ai Single Malt Society sunt Olimpia Melinte, Adrian Despot şi Petre Fumuru.