Info

Benchmark a sărbătorit extinderea cu aproape 80% a capacităţii sale de producţie la Braşov!

26 iul 2024 764 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

În prezenţa reprezentanţilor managementului global si european, ai administraţiei publice locale, ai partenerilor şi furnizorilor din zonă, Benchmark România a sărbătorit joi, 25 iulie, extinderea capacităţii sale de producţie de la Braşov cu aproape 80%.

Noua extensie a unităţii din Braşov va găzdui echipamente de ultimă generaţie şi va fi destinată producţiei de echipamente din domeniul industriilor medicale şi a semiconductorilor.

”Suntem nerăbdători să adăugăm noi capabilităţi fabricii noastre de la Braşov, să aducem mai mult business şi noi locuri de muncă în regiune. E o extindere pe care o pregătim de multă vreme şi sunt foarte mândru de echipa noastră care a reuşit astăzi să atingă această bornă istorică” a declarat Herman Bartelink, vice preşedinte al operaţiunii europene la Benchmark.

Jeff Benck, preşedinte şi CEO Benchmark a declarat, la rândul său, că ”Benchmark Braşov, alături de Benchmark Almelo (Olanda), sunt sufletul operaţiunilor europene ale Benchmark iar extinderea capacităţii de producţie de la Braşov va însemna, deopotrivă, un suport mai bun oferit clienţilor companiei dar şi o oportunitate bună în contextul unui interes tot mai mare a clienţilor de a-şi regionaliza producţia în Europa. Echipele de producţie şi ingineri din Braşov vor avea la dispoziţie de acum un spaţiu generos, dar extinderea va aduce şi noi job-uri bine plătite pentru comunitatea din regiune.”

”Acest succes aparţine întregii echipe Benchmark. Pentru a putea accesa un asemenea suport din partea managementului global, trebuie să demonstrezi prin rezultate şi performanţă, iar echipa noastră din Braşov a făcut asta. Îi felicit pe toţi colegii mei şi le doresc putere de muncă şi încredere, urmează să fim parte dintr-un nou capitol important al poveştii Benchmark la Braşov, la un cu totul alt nivel decât până acum”, a menţionat Mihai Stan, Director General Benchmark în România.

 

Despre BENCHMARK

Benchmark oferă soluţii complete pe parcursul întregului ciclu de viaţă al produsului, remarcându-se prin tehnologia inovativă şi serviciile de design engineering, valorificând lanţul său de aprovizionare optimizat la nivel global şi livrând servicii de producţie de talie mondială în următoarele domenii: industria aerospaţială comercială, industria de apărare, telecomunicaţii de ultimă generaţie, industrii complexe, industria medical şi domeniul echipamentelor semiconductoare.

Operaţiunile globale Benchmark include unităţi de producţie în şapte ţări, iar acţiunile companiei sunt listate la Bursa de Mărfuri din New York sub simbolul BHE.