Gastronomie

Unde găseşti cei mai scumpi biscuiţi din Bucureşti? O cutie costă 168 de lei

30 iul 2014 2929 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Laduree, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lux din domeniul brutăriei, cofetăriei şi patiseriei la nivel mondial a deschis a doua cofetărie în Bucureşti, pe data de 30 iulie în Băneasa Shopping City. Primul local a fost deschis acum mai puţin de un an pe Calea Dorobanţi, în incinta Victoria Gallery.

Noua cofetărie va fi amplasată la parterul centrului comercial, în ronda Peek&Cloppenburg şi va vinde macarons, sortimente de ciocolată Les Marquis de Laduree, ceaiuri, lumânări şi parfumuri de cameră.

VIDEO ZF Live. Cele mai cunoscute macarons vin în România. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 27 septembrie, cu Andreea Altay, Victoria 46

De acasă, din Paris, Laduree a poposit în 25 de ţări din Asia, America şi din mai multe colţuri ale Europei Occidentale. În România, brandul franţuzesc este adus în franciză de cele două acţionare ale Victoria Gallery, Dorothy Constantin şi Andreea Altay. Potrivit datelor comunicate anterior macarons sunt fabricate în Elveţia şi aduse direct în România, astfel că nu există un laborator la noi în ţară.

Un macaron va costa 8,9 lei iar ambalajele sunt aduse din Franţa şi sunt personalizate pentru diferitele evenimente. O cutie cu 10 biscuţi Langues de Chat costă 168 de lei, iar o cutie de ciocolate Incomparable costă 107 lei.