Arts & Design

Arta la înălţime costă până la 15.000 de lire sterline

29 ian 2013 266 afişări de Ioana Mitu
Din aceeaşi categorie

Linia aeriană Virgin Atlantic expune şi vinde lucrări de artă la 40.000 de metri în aer, pentru clienţii săi exclusivişti, scrie luxuo.com.

Virgin Atlantic a lansat o galerie de artă la înălţime, permiţând clienţilor VIP să admire în voie lucrările artistului Ben Eine. “Galeria în aer” va fi disponibilă publicului în luna februarie, iar lucrările ce au preţuri cuprinse între 2500 şi 15000 de lire sterline sunt puse la vânzare pentru cei ce doresc să ofere un cadou, la destinaţie. Picturile în stil “street art” pot fi văzute şi în cluburile liniei aeriene, din aeroporturile JFK din New York, Newark şi London Heathrow.

Pasagerii pot achiziţiona lucrările artistului prin sistemul de entertainment in flight al Virgin Atlantic. Pânzele unicat conţin  o serie de litere care formează diverse jocuri de cuvinte precum “Virgin on the impossible” şi “First century metropolis”. Iniţiativa liniei aeriene de a expune şi a vinde artă  face parte dintr-un proiect mai mare de upgradare a  experienţei la bord pentru clienţii VIP, în care Virgin Atlantic a investit 160 de milioane de dolari.  

 

 

 

Citeşte şi: