Gastronomie

Se deschide hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Cât costă o noapte la 400 de metri înălţime

18 ian 2011 151 afişări de Traian Terzianm
Din aceeaşi categorie
Se deschide hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Cât costă o noapte la 400 de metri înălţime

Deşi economia nu şi-a revenit în totalitate, anul acesta urmează să se deschidă noi hoteluri extravagante, scrie The New York Times.

Anul acesta, cel mai mare zgârie-nori din Hong Kong va deveni locaţia unui hotel, în India se va dezvolta un complex de recreere format din corturi în formă cubică, iar în New York se va deschide un hotel în stil mexican. În ce priveşte preţurile camerelor, o noapte la unul din cele mai noi hoteluri din lume va costa între 200 şi 1.000 de dolari. Spre exemplu, la hotelul Ritz Carlton din Hong Kong, care se va deschide în luna martie, o cameră va costa aproximativ 787 de dolari pe noapte, în timp ce o cameră dublă la The Great Getaway din Marrakech, Maroc va costa aproape 185 de dolari.

Ritz-Carlton, Hong Kong

Situat în clădirea Centrului Comercial Internaţional între etajele 102 şi 118, hotelul este înconjurat de pereţi de sticlă care vor oferi oaspeţilor o privelişte "de sus" peste Insula Hong Kongului şi portul Victoria din toate cele 312 camere. Aflat la peste 400 de metri, acesta va fi hotelul aflat la cea mai mare înălţime. Tariful unei camere duble va fi începând de la aproximativ 787 de dolari pe noapte. Se va deschide în luna martie.

RASA, Jaipur, India

În martie, la doar câţiva km de centrul oraşului Jaipur, resortul Rasa va deschide cele 40 de corturi în formă de cub, cu faţadele din sticlă, care oferă o îmbinare plăcută a turismul modern cu cel bazat pe natură. Fiecare cort Rasa va avea un pat cu baldachin, baie complet echipată şi balcon. O cameră dublă la acest holel va costa 360 de dolari pe noapte.

Hotel Missoni, Kuwait

Hotel Missoni, inspirat de liniile vestimentare ale casei de modă italiene Missoni, se va deschide în februarie şi va avea 169 de camere, toate cu vedere la Golful Arab. Articolele din restaurantul chinezesc, cât şi prosoapele de plajă au fost create special de către Missoni pentru hotel. Clădirea va găzdui, de asemenea, un restaurant italian, un lounge la etajul 18 şi un spa care se va deschide la vară. Preţul unei camere dubleva începe de la 320 de dolari pe noapte.

Corinthia Hotel, Londra

Ascuns într-o clădire între Trafalgar Square şi Tamisa, Corinthia Hotel se va deschide pe 2 aprilie. Acesta are 294 de camere dotate cu băi spaţioase de marmură. De asemenea, hotelul va avea şi un spa de 23.000 de metri pătraţi, cu 15 camere de tratament, o piscină şi cafenea. Preţul unei camere duble va fi de 670 de dolari pe noapte.

The Great Getaway, Marrakech, Maroc

La 15 minute sud de Marrakesh, în drum spre Munţii Atlas, se va deschide în luna martie hotelul The Great Getaway, cu 20 de camere. Lângă hotel se găsesc şi patru corturi de lux dotate cu aer condiţionat, şeminee şi jacuzzi. Preţul unei camere duble va fi de 183 de dolari pe noapte.

Dream South Beach, Miami

Hotelul Dream South Beach din Miami îşi va deschide uşile pe 1 februarie. Hotelul are 108 camere, o curte interioară cu fântâni arteziene, piscină, saună şi minibar. Preţul unei camere va fi de 275 de dolari pe noapte.

Hotel Americano, New York

Grupul mexican Habita, care deţine mai multe hoteluri luxoase în Acapulco, Playa del Carmen, Puebla şi Mexico City plănuieşte să deschidă în luna martie un hotel în New York. Numit Hotel Americano, acesta va avea 56 de camere, două baruri la subsol, piscină şi lounge. O cameră dublă aici va costa 325 de dolari.

Rosewood San Miguel de Allende, Mexic

Hotelul Rosewood San Miguel de Allende se va deschide pe 8 februarie în Mexic şi va avea 67 de camere cu curte sau terasă, două piscine şi un spa cu cinci camere de tratament. De asemenea, bucătarul-şef va putea învăţa oaspeţii să găteascaă mâncare tradiţională mexicană. Până pe 20 aprilie preţul unei camere duble va fi de 295 de dolari şi va include şi mic dejun.