Gastronomie

Interviu Gândul cu fiica lui Dinu Patriciu. În ce a investit 500.000 de euro

13 apr 2011 275 afişări de Loredana VOICULESCU
Din aceeaşi categorie
Interviu Gândul cu fiica lui Dinu Patriciu. În ce a investit 500.000 de euro

Românii care doresc să deguste Tămâioasa Românească produsă la Drăgăşani de guvernatorul Mugur Isărescu şi vor să experimenteze o "bucătărie tehno-emoţională" o pot face, începând de miercuri, şi în "restaurantul bancherilor". Restaurantul Heritage a fost redeschis, după o investiţie de 500.000 de euro, făcută în ultimele şapte luni. Cea care se ocupă de administrarea restaurantului este Ana Patriciu, fiica cea mare a omului de afaceri Dinu Patriciu, cel mai bogat român, potrivit Forbes România 500 de miliardari, având o avere estimată la 2,3 miliarde de euro.

"Nu l-aş numi un restaurant exclusivist. Este pentru toată lumea. De aceea îi şi spunem noul Heritage. Este un restaurant care se adresează amatorilor de gust", a declarat într-un interviu pentru gândul Ana Patriciu, care este şi reprezentanta acţionarilor Heritage.

Între acţionarii restaurantului se numără în prezent holdingul condus de Dinu Patriciu, cu 30% din acţiuni, Dorin Gherman, fostul preşedinte al Rompetrol cu 48% din acţiuni, precum şi trei dintre acţionarii iniţiali: Dan Pascariu, Catrinel Gheţea, Marian Popa. Citiţi interviul acordat în exclusivitate gândul pe www.gandul.info.