Ceasuri & Bijuterii

Cellini se extinde

26 nov 2009 215 afişări
Din aceeaşi categorie

Reteaua magazinelor de ceasuri si bijuterii Cellini s-a extins cu doua noi magazine (pe Calea Victoriei si in complexul comercial AFI Palace Cotroceni) si cu primul magazin online din domeniu - www.store.cellini.ro.

Magazinul de pe Calea Victoriei se doreste un boutique, care cuprinde branduri de lux: Breguet, Fabergé, Hublot, Roger Dubuis, Graham, Davidoff, Ana Maria Camilli si Herm's.

"Pe timp de criza trebuie sa te misti, altfel te scufunzi. Deschiderea boutique-ului de pe Calea Victoriei si a celorlalte magazine a fost o decizie pe care am luat-o pe timp de criza pentru ca am considerat ca acesta este cel mai bun moment pentru a face investitii pe termen mediu si lung", spune Alessandro Amato, actionar Cellini.

Calea Victoriei a devenit un adevarat pol al magazinelor de ceasuri si bijuterii, avand in vedere ca retaileri precum Galt, Helvetansa, Micri Gold si MHH au deschis sau se pregatesc sa deschida magazine in zona. De asemenea, compania B&B Collection a deschis un magazin Kultho pe bulevardul Magheru, in apropiere de Calea Victoriei. In magazinul Cellini din AFI Palace Cotroceni se gasesc si branduri medium range, care pot fi achizitionate si de pe site-ul www.store.cellini.ro (care ofera o reducere de 10%, pentru a marca 10 ani de la infiintarea Cellini).

Reteaua magazinelor Cellini include 14 magazine in Bucuresti si in tara.