Arts & Design

Vrei să-ţi redecorezi casa? Aici găseşti inspiraţie - GALERIE FOTO

31 oct 2011 2668 afişări de Ioana Mîţu
Din aceeaşi categorie

The Telegraph a realizat un top de 20 de bloguri dedicate designului interior, pentru cei care caută inspiraţie şi noutăţi în domeniu.

Blogul lui Abigail Ahern este "tapetat" cu poze care descriu în detaliu stiluri de design interior-de la scaunele eclectice puse în jurul unei mese, până la lucrări de artă puse pe pereţi. Aici găseşti ultimele trenduri în design dar şi alegerile personale ale bloggeriţei.

Apartment Therapy este un blog uriaş pe care postează oameni din toate colţurile lumii. Aici găseşti de la exemple de design "furate" din case de hipsteri până la sfaturi practice de amenajare a casei.

Decor8 a devenit în şase ani una dintre principalele surse de inspiraţie ale pasionaţilor de design interior. Holly Becker, fondatoarea de origine americană a blogului, a scris chiar şi o carte ca urmare a succesului pe care l-a avut pe blog

emmas.blogg.se Blogul aparţine unui designer care locuieşte în Stockholm, şi este bogat în poze superbe, descriptive pentru stilul rustic scandinav. Este un "must see" pentru cei care doresc altceva în materie de amenajări

Toddy Selby surprinde oameni creativi la lucru, în casele sau birourile lor . Blogul are aproximativ 55.000 de accesări zilnice datorită pozelor lui Selby care par spontane dar sunt studiate în amănunt.

Click aici pentru mai multe detalii.

Care sunt cele mai bune joburi din lume