Info

_VOIS aniversează zece ani de activitate în România

12 sep 2024 543 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

_VOIS România este un centru de excelenţă în tehnologie, parte a Vodafone Intelligent Solutions, compania internaţională care sprijină operaţiunile globale ale Vodafone prin furnizarea de soluţii tehnologice avansate.

_VOIS România se remarcă printr-o creştere semnificativă de personal în ultimii patru ani (30%) şi o implicare activă în dezvoltarea comunităţii locale. Cu o echipă de aproximativ 3300 de angajaţi, _VOIS România este unul dintre cei mai mari angajatori din domeniul IT&C din România şi continuă să se extindă, având planuri ambiţioase pentru viitor. Compania oferă oportunităţi de carieră în mai multe arii tehnologice, având un focus puternic pe software Engineering, IoT, cloud, servicii digitale, analiză de date, network operations, network engineering şi securitate cibernetică.

Răzvan Bolborici, Head of Technology _VOIS Romania Centre: „ _VOIS Romania este un centru de excelenţă în tehnologie care oferă o gamă variată de servicii de top clienţilor, prin adaptare constantă la evoluţia tehnologică, explorarea tehnologiilor de nişă şi crearea de produse inovatoare. Suntem un pilon central în furnizarea de servicii expert pentru compania Vodafone, asigurând excelenţa operaţională şi susţinând inovaţia în fiecare aspect al activităţii noastre.

Compania oferă numeroase oportunităţi de creştere pentru toţi angajaţii care vor să îşi dezvolte competenţe noi prin programe de leadership, training tehnic şi proiecte cu expunere internaţională, dar şi posibilitatea de a se implica activ în programe de responsabilitate socială, care susţin educaţia în România.

În plus, suntem onoraţi să primim recunoaşterea Institutului Great Place to Work pentru al patrulea an consecutiv, precum şi aprecierile unor organizaţii de prestigiu, cum ar fi ABSL pentru excelenţă în business şi CSR România pentru programele ESG iniţiate de compania noastră.”

Pedro Sardo, Chief Information Officer, Vodafone: „Am vrut să deschidem un centru în România datorită multiplelor calificări, aptitudini, dar şi energiei oamenilor din România.

Am dezvoltat, prin intermediul echipei din România, software propriu pe care îl folosim în entităţile noastre locale, cum ar fi sisteme care deservesc canalul retail din UK – o măsură a spiritului inovator şi a meritelor acestei echipe.

De-a lungul anilor am avut parte de o creştere fenomenală şi estimăm că această creştere va continua şi în anii următori.”

Oportunităţi tehnologice în România

Echipa din Bucureşti dezvoltă soluţii tehnologice avansate pentru Vodafone, concentrându-se pe software engineering, IoT, cloud & infrastructure şi securitate cibernetică. Inginerii creează aplicaţii globale, explorează noi moduri de conectare a dispozitivelor şi optimizează reţelele pentru diverse industrii. Serviciile de Cloud & Infrastructure oferă resurse scalabile, iar soluţiile de securitate protejează datele clienţilor. Echipele de network operations şi network engineering menţin şi optimizează reţelele de comunicaţii globale ale Vodafone, asigurând conectivitate fiabilă şi performantă.

Programe de susţinere a educaţiei şi responsabilitate socială

Echipa colaborează cu universităţi din Bucureşti pentru a dezvolta competenţe tehnice la studenţi şi tineri absolvenţi, 19% din angajaţii noi anul trecut fiind din această categorie. În 2023, compania a lansat Academia Java, un program de training de 3 luni pentru studenţi, axat pe Java, Spring, agile şi front-end development (React), cu oportunitatea de a deveni angajaţi la finalul programului.

_VOIS România este, de asemenea, implicată în comunitate prin iniţiative educaţionale. Programul „Brighter Futures” (locul 1 la Gala ABSL 2024) sprijină educaţia copiilor defavorizaţi prin echiparea laboratoarelor de informatică şi renovarea şcolilor din mediul rural. Programul „Guide Me” (locul 2 la Romanian CSR Awards 2024) ajută copiii defavorizaţi să înţeleagă importanţa educaţiei şi să îşi construiască un viitor mai bun. Aceste iniţiative reflectă angajamentul companiei faţă de dezvoltarea tinerelor talente şi o societate echitabilă.

Planuri de viitor

_VOIS România are în prezent aproximativ 3300 de angajaţi şi planuri ambiţioase pentru o creştere sustenabilă de personal în anii ce vor urma. Compania îşi propune să continue extinderea echipei şi în alte oraşe din ţară, oferind oportunităţi de carieră în diverse domenii tehnologice, menţinându-se în avangarda inovaţiei şi excelenţei.