Info

ROMBAT merge Mai departe cu o nouă viziune pentru un viitor sustenabil

25 iul 2024 378 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Compania ROMBAT, lider în producţia de baterii, anunţă schimbarea identităţii corporative, reflectând angajamentul reînnoit în relaţia cu angajaţii, partenerii şi mediul de business prin încredere, inovaţie şi sustenabilitate. Noua abordare este ghidată de valorile echipei ROMBAT  şi marchează o etapă crucială în evoluţia companiei. Noul logo şi noul slogan, ”Mai departe”, este o declaratie că Rombat nu se opreşte doar la furnizarea de baterii de înaltă performanţă, ci se dedică pe deplin succesului colaboratorilor săi.

„Anul viitor marcăm 45 de ani de când scriem o poveste de excelenţă românească, fiind prezenţi în peste 40 de ţări de pe 4 continente. Cu această ocazie, venim cu o nouă identitate bazată pe valorile companiei, care exprimă dorinţa noastră de a ne depăşi propriile limite. Noua noastră siglă reflectă elemente grafice care simbolizează performanţa superioară, angajamentul faţă de mediu si parteneriatele de încredere care ne sunt un pilon în relaţia cu clienţii. Sloganul ”Mai departe” este o expresie a determinării noastre de a inova constant şi de a oferi soluţii care să răspundă provocărilor viitorului.  Ne asumăm astfel să ne extindem „Mai departe” orizonturile în livrarea de produse şi soluţii performante, consolidându-ne poziţia de brand de încredere. Viziunea noastră reprezintă o lume cu 100% fiabilitate şi 100% reciclare. Aşadar, dăm energie unui viitor sustenabil!, a declarat Alin Romulus Ioaneş, CEO ROMBAT.

Viziunea brandului nostru este o imagine a viitorului care stârneşte pasiune în oameni, iar scopul companiei exemplifică de ce existăm şi care este impactul pe care ne dorim să-l avem. Suntem dedicaţi să oferim soluţii de energie care nu doar satisfac nevoile actuale ale clienţilor noştri, ci şi contribuie la un viitor mai verde pentru următoarele generaţii. Ne propunem să conducem tranziţia către un viitor mai curat, unde fiecare comunitate şi fiecare individ poate beneficia de soluţii energetice eficiente şi prietenoase cu mediul.

Gândirea orientată spre soluţii şi angajamentul ferm faţă de mediu ne-au transformat într-unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai României în industria automotive la nivel global. Pasiunea noastră ne conduce mai departe în îmbunătăţirea permanentă a calităţii produselor, reuşind astfel să extindem garanţia de la 3 la 4 ani la bateriile ROMBAT CHAMPION EFB, pentru toţi clienţii noştri de pe piaţa din România.

....

Rombat. 45 de ani, 40 de ţări, 4 continente, 4 ani garanţie la bateriile Champion EFB. Mai departe.