Info

Noi orizonturi de protecţie financiară - Metropolitan Life lansează Asigurarea de sănătate Dublu liniştit şi Asigurarea de sănătate Să fii bine

16 oct 2024 104 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Într-o lume aflată în continuă schimbare, sănătatea şi siguranţa financiară rămân priorităţi fundamentale pentru fiecare dintre noi. Metropolitan Life înţelege aceste nevoi esenţiale şi îşi extinde portofoliul de produse prin lansarea a două noi soluţii de protecţie financiară: asigurarea de sănătate Dublu liniştit pentru spitalizare, chirurgie şi cheltuieli medicale şi asigurarea de sănătate Să fii bine pentru afecţiuni oncologice şi alte boli critice. Aceste produse inovatoare sunt concepute pentru a oferi protecţie completă, personalizată şi accesibilă, astfel încât clienţii să se simtă în siguranţă atunci când pot interveni evenimente neprevăzute.

Ce reprezintă asigurarea de sănătate Dublu liniştit pentru spitalizare şi operaţii?

Concepută de Metropolitan Life pentru a le oferi oamenilor protecţie financiară în cazul spitalizării, intervenţiilor chirurgicale, sau cheltuielilor medicale, Asigurarea Dublu liniştit presupune acoperire financiară pentru serviciile medicale din sistemul public, cu dublarea sumei asigurate în sistemul privat. Asigurarea are la bază securitatea financiară garantată pentru o perioadă lungă de timp, acum cu avantajul acoperirii prelungite. Astfel, poliţa de asigurare Dublu liniştit poate fi încheiată pentru persoane cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 70 de ani, iar maturitatea acesteia este până la  85 de ani.

Mai mult decât atât, produsul Dublu liniştit include şi beneficiul pentru intervenţii chirurgicale, care presupune o sumă dublă furnizată pentru intervenţiile efectuate în sistemul privat, actualizată conform costurilor medicale prezente şi progreselor tehnologice recente. Produsul vizează şi alocarea unui buget anual pentru acoperirea cheltuielilor medicale ambulatorii ce pot necesita investigaţii, consultaţii, teste specializate, analize imagistice sau de sânge, proteze, orteze, cârje, scaune cu rotile, servicii de ambulanţă şi multe altele.

Pentru siguranţă sporită, persoana asigurată poate opta pentru diverse servicii cu valoare adăugată, precum acces la a doua opinie medicală, telemedicină, sesiuni de terapie, nutriţie, asigurare de călătorie şi înregistrare în platforma de reduceri Benefit Online.

În ce constă asigurarea de sănătate Să fii bine pentru afecţiuni oncologice şi alte boli critice?

Această soluţie de protecţie financiară cuprinzătoare este menită să gestioneze atât cheltuielile medicale, cât şi aspectele emoţionale, psihologice şi financiare generate de impactul unei afecţiuni severe. Asigurarea de sănătate Să fii bine pentru boli critice de la Metropolitan Life este un produs flexibil şi personalizat, permiţând clienţilor să aleagă nivelul dorit de protecţie financiară, afecţiunile incluse şi serviciile care se potrivesc nevoilor şi preferinţelor lor.

Oferind acces la cele mai noi tehnologii şi tratamente, precum şi la cei mai buni specialişti, atât la nivel local, cât şi internaţional, asigurarea vizează de la 4 până la 31 de afecţiuni critice suplimentare celor oncologice. În situaţia nefericită în care titularul poliţei se confruntă cu invaliditate cauzată de o afecţiune oncologică sau necesită servicii de îngrijire paliativă, asigurarea de sănătate Să fii bine  acoperă o plată unică pentru cheltuielile medicale. De asemenea, serviciile cu valoare adăugată aferente asigurării pot viza acces la telemedicină, sesiuni de terapie, nutriţie, asigurare de călătorie şi plăţi rapide pentru a sprijini prompt clienţii în momentele dificile. În plus, un aspect unic şi extrem de valoros este acoperirea extinsă, asigurarea fiind disponibilă pentru persoane cu vârsta de până la 70 de ani, iar maturitatea poliţei este de până la  85 de ani.

Fără Frică - Metropolitan Life este partenerul de încredere pentru siguranţa vieţii  şi sănătăţii tale

Metropolitan Life îşi reconfirmă rolul de partener de încredere pentru români şi poziţia de lider global în domeniul asigurărilor, cu o experienţă vastă şi un angajament profund faţă de sănătatea, bunăstarea şi siguranţa financiară a clienţilor săi. Noile produse lansate sub sloganul Fără Frică reflectă aceste priorităţi, oferind soluţii personalizate şi flexibile de protecţie financiară, care să răspundă nevoilor individuale.

Fie că este vorba de acoperirea spitalizării şi a intervenţiilor chirurgicale sau de protecţia împotriva bolilor critice, Metropolitan Life, asiguratorul cu cel mai mare număr de clienţi protejaţi financiar din România este alături de tine, asigurând liniştea şi siguranţa de care ai nevoie, astfel încât să fii Fără Frică şi să te poţi concentra pe ceea ce contează cu adevărat: sănătatea ta şi a familiei.