Fermele Moraru reprezintă un brand al grupului de firme Morandi: Morandi-com, Fabrica de carne Morandi şi Morandi Invest., cu o experienţă de peste 30 de ani în creşterea păsărilor. Mai mult decât un producător de carne de pui, Fermele Moraru înseamnă respect pentru tradiţie, grijă faţă de animale şi angajament pentru un mod de viaţă sănătos.
Fie că sunt PUI DE CURTE (pui crescuţi tradiţional), PUIUL GOSPODARULUI (pui cu creştere lentă), PUIŞOR DE CURTE (pui de tip coquelet), COPIOSO (pui standard) sau COPIOSO GATA DE GĂTIT (semipreparate din pui cum sunt: burgeri, produse marinate, cârnaţi sau chiftele), toate sunt realizate cu aceeaşi atenţie la detalii şi respect pentru calitate.
Grupul Morandi este cunoscut pe piaţa din România pentru brandul său Fermele Moraru care înseamnă 7 ferme, un abator şi o fabrică de procesare a cărnii de pui. Acesta din urmă a obţinut o recunoaştere semnificativă în acest an prin clasarea pe locul 3 în Topul Naţional al Firmelor, pentru activitatea de procesare a cărnii de pui, conform clasamentului realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR). Performanţa confirmă angajamentul companiei faţă de calitate, siguranţă alimentară şi investiţiile constante în tehnologii de ultimă generaţie. Poziţia pe locul 3 în acest clasament prestigios, întocmit pe baza unei analize a peste 866.000 de bilanţuri financiare, reflectă rezultatele excepţionale ale Grupului Morandi la indicatori economici cheie, precum cifra de afaceri, profitul din exploatare şi eficienţa utilizării resurselor umane şi de capital.
Cu o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, Fermele Moraru sunt recunoscute pentru produsele de carne de pui, ouă proaspete şi semipreparate de înaltă calitate. În cele şapte ferme proprii, se cresc cu grijă diverse tipuri de pui, inclusiv pui de curte, crescuţi în mod tradiţional în aer liber. De asemenea, compania deţine singura fermă autorizată din România pentru creşterea păsărilor în sistem “tradiţional crescut în aer liber”, conform reglementărilor legale. Ferma Moraru din Ivăneşti, Vaslui, oferă carne de pui autentică, fără antibiotice şi cu o valoare nutritivă superioară. Păsările crescute în acest sistem au acces zilnic la spaţii deschise (minimum 2 mp per pasăre) şi sunt hrănite exclusiv cu boabe de porumb românesc, fără organisme modificate genetic şi fără antibiotice.
Abatorul Moraru are o capacitate de producţie de 50.000 de tone pe an şi o rată de procesare de 9.000 de capete pe oră, folosind echipamente Stork Poultry Processing, care asigură eficienţă şi igienă maximă. Automatizarea completă a procesului – de la sacrificare până la depozitare – garantează un control strict al calităţii şi minimizează riscul de contaminare. Angajamentul companiei faţă de siguranţa alimentară, protecţia mediului şi bunăstarea angajaţilor se reflectă în produsele sale şi în recunoaşterea naţională obţinută. Investiţiile continue permit atingerea unor standarde ridicate de calitate şi un impact pozitiv asupra întregului lanţ de producţie.
„Topul Naţional al Firmelor este cel mai important clasament al companiilor din România şi oferă o imagine clară asupra performanţei economice la nivel naţional. Clasarea pe locul 3 în acest top confirmă poziţia noastră în industria procesării cărnii de pui şi ne motivează să ne dezvoltăm în continuare” spune Cătălin Moraru, administratorul Grupului Morandi. “Nicio realizare nu ar fi fost posibilă fără echipa dedicată care susţine acest succes. Profesioniştii noştri se asigură că fiecare etapă a procesului de producţie este realizată cu atenţie şi pasiune, contribuind la obţinerea unor produse de înaltă calitate. Produsele Fermele Moraru sunt obţinute prin cele mai bune practici din industrie, iar integrarea fermelor, a abatorului şi a fabricii de procesare a cărnii ne asigură un lanţ de producţie eficient şi sigur. Consumatorii care aleg produsele noastre beneficiază de carne de pui naturală, fără adaosuri de hormoni sau antibiotice, cu gustul autentic al puilor crescuţi responsabil. Succesul în Topul Naţional al Firmelor nu este doar o recunoaştere a realizărilor noastre, ci şi un angajament pentru viitor. Vom continua să investim în tehnologie, în formarea echipei şi în consolidarea parteneriatelor pentru a ne menţine poziţia sau chiar a creşte în industria procesării cărnii de pui.” mai adaugă Cătălin Moraru.
Produsele Fermele Moraru sunt disponibile în marile lanţuri de retail din toată ţara, inclusiv Carrefour, Auchan, Profi, Penny, Lidl, dar şi în magazinele proprii. Puii tradiţionali crescuţi în aer liber, cu o perioadă de creştere de minimum 82 de zile, sunt disponibili de 4-5 ori pe an şi pot fi găsiţi sub denumirea „PUI DE CURTE” în magazinele producătorului sau sub denumirea „Filiera Calităţii Carrefour – Pui tradiţional crescut în aer liber” în reţeaua Carrefour. Astfel, Fermele Moraru oferă o opţiune autentică, sănătoasă şi accesibilă pentru consumatorii din întreaga ţară, continuând să fie un exemplu de excelenţă pe piaţa românească a cărnii de pui.
***********
Despre Fermele Moraru
Fermele Moraru este un brand ce reprezintă grupul de firme Morandi: Morandi-com, Fabrica de carne Morandi şi Morandi Invest., cu o experienţă de peste 30 de ani în creşterea păsărilor. Mai mult decât un producător de carne de pui, Fermele Moraru înseamnă respect pentru tradiţie, grijă faţă de animale şi angajament pentru un mod de viaţă sănătos. Fie că sunt PUI DE CURTE (pui crescuţi tradiţional), PUIUL GOSPODARULUI (pui cu creştere lentă), PUIŞOR DE CURTE (pui de tip coquelet), COPIOSO (pui standard) sau COPIOSO GATA DE GĂTIT (semipreparate din pui cum sunt: burgeri, produse marinate, cârnaţi sau chiftele), toate sunt realizate cu aceeaşi atenţie la detalii şi respect pentru calitate. Cu pui proveniţi din ferme proprii şi un abator a cărui capacitate de producţie de 50.000 de tone pe an, Fermele Moraru oferă o mare diversitate de produse din carne de pui, cu opţiuni variate de ambalare şi etichetare, precum: ATM, BDF, folie stretch, produse calibrate şi etichetare C-wrap pe ambele părţi ale produsului.
Află mai multe despre Fermele Moraru pe fermelemoraru.ro