Info

(P) Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

22 oct 2018 345 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Hanovra, septembrie 2018. Auto Zeitung a acordat calificativul „foarte recomandată” pentru anvelopa WinterContact TS 850 P SUV (ediţia 21/18). Astfel, anvelopa specializată pentru iarnă de la Continental a obţinut cel mai bun calificativ acordat de redacţie. În cadrul testelor, specialiştii din Köln au testat noile modele de anvelope pentru iarnă, pe SUV-uri, cu dimensiunea 235/60 R 18, pe carosabil umed, uscat şi pe zăpadă. În concluzie, aceştia au evaluat anvelopele Continental ca fiind unele „echilibrate, care performează foarte bine la toate capitolele”.

Valorile măsurate atestă caracterul echilibrat. Astfel, anvelopele provenite din departamentul de cercetare din Hanovra şi-au dovedit valoarea în ceea ce priveşte siguranţa circulaţiei şi tracţiunea pe zăpadă, oferind distanţe de frânare scurte pe pista umedă şi uscată şi demonstrând cea mai mică rezistenţă la rulare în zona testată – lucru important pentru consumul redus de combustibil.

În acest an, Continental şi-a dezvoltat şi mai mult oferta de anvelope de iarnă. Astfel, pentru autoturismele de clasă mică până la medie, este deja pregătită anvelopa WinterContact TS 860. Pentru autoturismele cu motoare mai puternice şi pentru SUV-uri, WinterContact TS 850 P este o alegere foarte bună, în timp ce WinterContact TS 860 S este dezvoltat pentru autoturisme foarte sportive, cu motoare puternice şi pentru automobile sport.