Info

Fotbalul rural are potenţial. Academia Naţională de Fotbal şi PENNY sprijină tinerii fotbalişti talentaţi

26 iul 2024 95 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

În România, fotbalul rural are un farmec autentic, fiind mai mult decât un sport – este o poveste de pasiune, determinare şi comunitate. Pe terenurile improvizate din satele noastre, fotbalul devine un liant social care uneşte generaţii. De la copii entuziasmaţi la adulţi plini de amintiri, toţi joacă cu intensitate şi bucurie. Aici, pe câmpurile cu iarbă neregulată şi porţi de lemn, se nasc spiritul competitiv, disciplina, respectul şi prietenii de durată.

Din dorinţa de a susţine dezvoltarea fotbalului la nivel naţional şi de a le oferi copiilor din mediul rural şansa de a-şi explora şi valorifica talentul în acest sport, Academia Naţională de Fotbal, împreună cu PENNY România au organizat prima ediţie a Taberei de fotbal pentru copiii din mediul rural, la care au participat 24 de tineri fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani.

Această iniţiativă a fost posibilă şi cu implicarea consumatorilor care au luat parte la campania de loializare „Hai, România, la PENNY!”. Clienţii PENNY au putut acumula puncte bonus pentru achiziţionarea de echipamente şi accesorii de suporter la preţuri reduse. Pentru fiecare 20 de lei cheltuiţi în magazinele PENNY, clienţii au primit 1 punct bonus, iar produsele din promoţiile săptămânale au oferit puncte bonus extra. O parte dintre fondurile obţinute din vânzarea acestor produse a fost direcţionată către organizarea taberei de fotbal de la Mogoşoaia, baza de antrenament a Echipei Naţionale, oferind celor 24 de copii din mediul rural şansa de a experimenta la nivel profesionist lumea fotbalului.

"În cele patru zile de tabără, cei 24 de copii au trăit o experienţă de neuitat: au sărbătorit victoria istorică a meciului România – Ucraina, au participat la antrenamente susţinute de antrenori experimentaţi şi au avut un turneu de fotbal, unde au fost premiaţi pentru tehnică, empatie, curaj şi spirit de echipă. Suntem mândri să sprijinim acest proiect şi să le oferim copiilor din mediul rural şansa de a-şi atinge potenţialul maxim", a declarat Mirela Piticaş, Advertising Manager, PENNY România.

Prima zi a taberei a fost încărcată de emoţii. Copiii au avut ocazia să se bucure de victoria Echipei Naţionale împotriva Ucrainei, un moment important, care a stârnit mult entuziasm şi bucurie.  Programul a continuat cu antrenamente conduse de antrenorii Academiei Naţionale de Fotbal, precum şi ateliere educaţionale şi de dezvoltare personală pentru tineri. Participanţii au avut ocazia să înveţe tehnici noi şi să îşi dezvolte abilităţile într-un mediu specializat.

Kevin din CSS Dumbrăviţa, unul dintre participanţi, a  povestit despre tabără: "A fost cea mai tare experienţă din viaţa mea! Am învăţat atât de multe despre fotbal şi despre mine. Am cunoscut copii minunaţi şi am trăit momente de neuitat. Victoria Echipei Naţionale ne-a dat aripi şi ne-a făcut să credem în visurile noastre. Vreau să le mulţumesc antrenorilor şi organizatorilor pentru această oportunitate şi sper să mai pot participa şi la alte tabere."

Tabăra de fotbal pentru copiii din mediul rural reprezintă o continuare a parteneriatului de lungă durată dintre PENNY şi Federaţia Română de Fotbal, prin care PENNY este sponsor al tuturor naţionalelor de fotbal ale României şi furnizor de produse proaspete pentru toate echipele de fotbal aflate sub conducerea Federaţiei Române de Fotbal.