Info

Descoperă noul meniu mediteraneean-asiatic la KONG Restaurant & Lounge!

25 iul 2024 235 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Într-o simfonie culinară de rafinament şi inovaţie, restaurantul KONG aduce împreună experienţa incomparabilă a gusturilor mediteraneene şi asiatice, ambele întâlnindu-se într-o armonie perfectă la restaurantul aflat pe malul lacului Herăstrău. Aici, fine dining şi fusion cuisine sunt reinventate transformând fiecare masă într-o aventură culinară memorabilă.

Noul meniu, proaspăt lansat, îţi oferă o selecţie impresionantă de preparate, care te vor cuceri din prima. De la gustul intens al A5 Striploin Wagyu, perfect pentru o cină de afaceri sau un prânz rapid şi aromat, la deliciul rafinat al Chilean Sea Bass, ideal pentru a-ţi impresiona partenerii de afaceri sau clienţii în timpul unui business lunch memorabil, fiecare preparat este pregătit cu atenţie şi pasiune pentru detalii.

Nu vei putea rezista tentaţiei de a încerca Beef Tacos & Truffles, o alegere îndrăzneaţă care te va surprinde cu fiecare muşcătură şi va aduce o notă distinctă de rafinament oricărui brunch alături de prieteni sau colegi.

Şi pentru a-ţi îndulci finalul prânzului sau cinei, nu uita să savurezi Baked Cheesecake – un desert preparat cu grijă şi atenţie, cu nuanţe de vanilie şi apă de zmeură infuzată, care va completa perfect experienţa ta la KONG.

KONG Restaurant & Lounge se mândreşte cu posibilitatea de a organiza, la cerere, business lunch-uri şi brunch-uri, transformând fiecare eveniment într-o experienţă gastronomică desăvârşită.

Cu fiecare detaliu meticulos gândit, restaurantul îţi oferă o atmosferă în care te poţi relaxa şi te poţi bucura de fiecare moment petrecut în compania celor dragi sau a partenerilor de afaceri. La KONG, nu este vorba doar despre preparatele care sunt adevărate opere de artă, ci şi despre serviciul impecabil şi ambianţa caldă şi primitoare inspirată parcă din padurile amazoniene. Rezervă-ţi masa acum pe www.kong.ro şi bucură-te de un business lunch sau brunch de excepţie, aici fiecare detaliu este gândit pentru a-ţi oferi o experienţă gastronomică de neuitat.