Info

Ai o afacere? Află despre abonamentele IT pentru IMM-uri de la Vodafone Business

21 oct 2024 53 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

În lumea afacerilor, oportunităţile apar atunci când foloseşti tehnologia în avantajul tău. Însă, pentru un business, provocările pot fi multe: echipamentele sunt costisitoare, securitatea cibernetică devine greu de menţinut, iar administrarea tuturor datelor pare o misiune imposibilă.

Ca răspuns la aceste nevoi, Vodafone Business aduce abonamentele IT pentru IMM-uri cu scopul de a ajuta afacerile mici şi mijlocii să aibă mai mult timp pentru a valorifica oportunităţile de business şi a se ocupa de inovaţie.Provocările în materie de IT rămân importante, însă sunt astfel soluţionate mai uşor, cu ajutorul unui expert sau a unei echipe de specialişti. Mai mult, când antreprenorii care vor să găsească soluţiile de tehnologie potrivite nevoilor business-urilor lor dispun de consultanţă gratuită în digitalizare din partea experţilor Vodafone Business.

Ce aduc abonamentele IT pentru IMM-uri?

Abonamentele IT pentru IMM-uri implică o serie de soluţii IT integrate, pe bază de abonament, destinate organizaţiilor mici şi mijlocii. Tehnologia este motorul fiecărui aspect al afacerilor noastre, iar principala noutate o reprezintă Vodafone Cloud, ce aduce o serie de produse cu scopul de a susţine migrarea către cloud, un aspect ce reprezintă o necesitate strategică pentru orice afacere care doreşte să fie competitivă.

Abonamentele IT pentru IMM-uri includ trei categorii de produse şi soluţii. Vodafone Cloud - pentru afaceri mai eficiente, fără investiţii costisitoare în echipamente, are beneficii precum Suport local 24/7 şi consultanţă pentru migrarea în cloud prin Virtual Private Server, spaţiu de stocare sigur si performant pentru datele afacerii tale şi pentru backup-urile calculatoarelor tale şi management eficient al apelurilor cu clienţii tăi, prin Cloud Voice, centrală telefonică virtuală administrată de Vodafone

Al doilea abonament numit Soluţii de colaborare - pentru echipe care lucrează mai uşor, de oriunde, include beneficii precum productivitate crescută prin produsele Microsoft, timp câştigat cu semnătura digitală: documentele se semnează instant şi facturare rapidă şi simplă cu Smart Invoice, cu ajutorul unui proces automatizat.

Ultimul abonament nou lansat de Vodafone Business oferă soluţii de securitate - pentru ca datele afacerii tale să fie protejate în timp real împotriva ameninţărilor cibernetice. Printre beneficii regăsim: Detecţie şi protecţie prin Business Cloud Security, pentru toate dispozitivele de la birou conectate la internet fix Vodafone, protecţie completă prin Lookout Mobile Security pentru dispozitive mobile (smartphone sau tabletă) şi protecţie integrată  prin Trend Micro Worry-Free pentru dispozitive fixe, mobile, email-uri şi instrumente de colaborare online

Antreprenorii care îşi doresc să facă un nou pas către digitalizarea business-urilor pot solicita o ofertă sau consultanţă gratuită în digitalizare pe https://www.vodafone.ro/business/deschislanou/abonamente-it/.