Travel

Singurul loc unde viaţa ar continua în urma unui atac nuclear se află în România. A fost studiat de NASA. De ce este accesul INTERZIS? VIDEO

15 sep 2015 134608 afişări de ONE ONE
Din aceeaşi categorie

În ciuda imaginii negative pe care ţara noastră o are de multe ori dincolo de hotare, România este un loc plin de surprize, de fenomene unice şi de forme de relief unice în lume. Tot în spaţiul carpato-danubiano-pontic, se regăseşte şi singurul loc din lume în care viaţa ar putea continua în urma unui atac nuclear.

Niciun buncăr antiatomic exclusivist din lume, cunoscut sau ascuns de către serviciile secrete internaţionale, nu garantează supravieţuirea în cazul unui atac nuclear de proporţii. Însă, un astfel de loc există. Şi există chiar în România! Spaţiul a uimit întreaga lume cu ecosistemul său perfect închis, ce poate susţine viaţa, fără a avea nevoie de ceva din exterior, de unde şi concluzia fascinantă a speologilor care au demarat studii aici.

Singurul loc unde viaţa ar continua în urma unui atac nuclear se află în România. De ce este accesul INTERZIS?
 
 
 
Confesiunile unei stewardese care lucrează pentru o companie americană. Adevărul din spatele unuia dintre cele mai râvnite joburi
 
 
 
 
Întrebarea la care pieţele aşteaptă răspunsul cu sufletul la gură: va ridica sau nu banca centrală a Americii dobânzile?