Travel

Cum arată Miami-ul Europei. Cele mai spectaculoase poze cu Neptun

12 aug 2015 41818 afişări
Din aceeaşi categorie

Plaje însorite, nisip fierbinte, femei frumoase... sunt atracţiile uneia dintre cel mai căutate destinaţii turistice din Statele Unite. Însă nu mulţi reuşesc să ajungă în Miami, dar pot găsi acelaşi lucru mult mai aproape, în Europa.

Cine nu a visat măcar o dată să ajungă pe o plajă din Miami? Pentru cei mai mulţi români, rămâne o destinaţie de vis, căci preţul biletelor de avion este destul de piperat, iar formalităţile pentru a obţine viza nu sunt deloc uşor de întocmit. Însă alternativa există mult mai aproape de spaţiul carpato-danubiano-pontic şi nu ai nevoie decât de cartea de identitate.

Este vorba despre Neptun. Nu vorbim despre staţiunea de la Marea Neagră, ci despre plaja de la Marea Mediterană, mai precis din Valencia. Chiar şi staţia de metrou din zonă, aflată la câţiva paşi de plaja cu nisip fin şi apa de un albastru surprinzător, poartă acelaşi nume legendar.

Plajele din Valencia se remarcă uşor pentru că sunt extraordinar de late, iar acolo unde se termină nisipul încep restaurantele şi barurile.

Vezi în galeria foto cele mai spectaculoase poze cu plajele din Valencia: