Style

Seiful plin cu muzica

26 nov 2009 331 afişări
Din aceeaşi categorie
Seiful plin cu muzica

Pe Lipscani, la intersectia de drumuri ale celor ce petrec noptile in barurile din centrul vechi, s-a mai deschis un loc de pierzanie, de data asta in ton cu recesiunea financiara, The Vault. Locatia este exact ce spune numele, o fosta trezorerie a unei banci (Banca Agricola), transformata in club de noapte, unde clientii vor lasa in continuare bani doar ca fara sa primeasca dobanda.

Investitia in noul club este de 175.000 de euro, conform spuselor lui Silviu Iordache, managerul Vault care estimeaza o amortizare a investitiei in maximum 2 ani de zile. Lansarea clubului a avut loc in urma cu o saptamana, iar cei care au stiut codul pentru a intra in "camera de valori" au primit cocktailuri fanteziste, shoturi si muzica buna din anii '80-'90. Lumina difuza a descoperit si cateva tinute de seara cu spatele si umerii goi, mai putin stricte decat s-ar fi "cuvenit" in fosta trezorerie a unei banci. De altfel, din conceptul de trezorerie nu au mai ramas decat spatiul, usa blindata de la intrare si cateva aluzii tematice ca sloganul clubului- Fun is Value.

Daca Vault se va dovedi "recession proof" sau va avea soarta trezoreriei inchise ramane de vazut, pana atunci insa promovarea clubului ca fosta trezorerie are mult potential pentru petreceri tematice.

Vault ar putea realiza seara "Spargeri de banci" unde invitatii s-ar putea imbraca in Bonnie si Clyde, in politisti sau in ...saci de bani si lingouri.