Style

„Perla” mărilor ruseşti: Cum arată interiorul unui iaht de 300 milioane de dolari – VIDEO

24 mar 2012 4002 afişări de Paul Comsa
Din aceeaşi categorie
„Perla” mărilor ruseşti: Cum arată interiorul unui iaht de 300 milioane de dolari – VIDEO

Miliardarii Rusiei nu ratează nicio ocazie de a epata, iar iahturile sunt cel mai nou motiv de competiţie. Când ai în cont o avere de miliarde de dolari, cea mai nouă maşină sport sau unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume, a avea cel mai modern iaht din lume dotat cu pistă pentru elicopter sau cu teren de golf reprezintă doar un alt mijloc de a ieşi în evidenţă.

Dacă Roman Abramovici se mândreşte cu cel mai mare iaht, Andrey Melnichenko se poate lăuda cu ambarcaţiunea cea mai modernă.

Iahtul proiectat de Philippe Starck şi finalizat la mijlocul anului 2008 în schimbul a peste 300 milioane de dolari este o adevărată bijuterie. Ambarcaţiunea are forma rotundă a unui submarin şi este încărcată cu piese şi finisaje personalizate, inclusiv robineţi de baie care costă 40.000 de dolari bucata.

Vezi mai jos un tur al unuia dintre cele mai moderne iahturi din lume, prezentat de Wall Street Journal.

Andrey Melnichenko, 40 de ani, este unul dintre cei mai mari miliardari ai Rusiei, cu o avere estimată de Forbes la 10,8 miliarde de dolari. Magnatul rus are afaceri importante în domeniul bancar şi deţine participaţii în cadrul unor companii importante din industria oţelului şi cea chimică.

Citeşte şi: