Auto

Şase oameni din lume au primit următorul telefon: “Alo? Suntem de la Ferrari şi vrem să vă facem o maşină de milioane.” Cum arată bolidul?

05 nov 2014 27361 afişări de Roxana Petrescu
Din aceeaşi categorie

Adunaţi-vă şi pregătiţi-vă să fiţi uimiţi de una dintre cele mai exclusiviste maşini din lume! Modelul Ferrari Sergio, produs în parteneriat cu designerii de la Pininfarina, este o maşină atât de unică încât trebuie să fii invitat chiar de către cei de la Ferrari s-o cumperi, scrie CNN Money. Potrivit sursei citate, producătorul auto a creat numai şase modele Sergio la un preţ de câteva milioane de dolari fiecare.

Constructorul auto italian deja a declarat pentru CNN Money că a vândut toate cele şase modele către fani pursânge ai mărcii din SUA, Europa şi Asia.

“Dacă nu ai primit până acum un telefon de la Ferrari, nu ai avut noroc”, scriu jurnaliştii de la CNN Money.

Ferrari, care face parte din portofoliul FIAT, şi-a construit un nume bazat pe reputaţia sa de brand exclusivist. Aşa că şi-a limitat producţia la 7.000 de unităţi pe an astfel încât să fie sigur că cererea depăşeşte mai tot timpul oferta, ceea ce face ca maşina să fie tot mai dorită.

Pe de altă parte însă, după o schimbare importantă de management, compania italiană a anunţat recent că va creşte producţia cu 5% anul acesta astfel încât să se asigure că totuşi timpii de aşteptare nu scapă complet de sub control. Chiar dacă producţia de serie a crescut, ediţii limitate cum va fi modelul Sergio păstrează ADN-ul exclusivist al mărcii italiene.