Arts & Design

Fosta soţie a lui George Soros şi-a cumpărat o casă de 22,5 milioane de dolari

18 nov 2012 792 afişări de Cătălina Butan
Din aceeaşi categorie

Weber Soros, fosta soţie a miliardarului american de origine maghiară, George Soros, şi-a cumpărat recent o casă de 22,5 milioane de dolari în centrul New York-ului, în zona Upper East Side, scrie ziarul New York Post, citat de Business Insider.

Weber Soros a cumpărat casa cu toate că fostul său apartament de 550 metri pătraţi din Central Park West este încă la vânzare la un preţ fabulos de 50 de milioane de dolari.

Noua casă are o suprafaţă de 610 metri pătraţi, o sufragerie, cinci dormitoare, patru băi, un lift, două terase, o bucătărie şi o cameră de sticlă.

În vârstă de 82 de ani, George Soros şi-a anunţat în urmă cu doar câteva luni casătoria cu Tamiko Bolton. Aceasta va fi cea de-a treia căsătorie pentru miliardarul american.

Soros a devenit bogat şi celebru în 1992, în urma unei tranzacţii istorice, prin care a făcut un profit de un 1,8 miliarde de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autorităţile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.