Business Hi-Tech

(P) Sezonul reducerilor Garmin Romania – discounturi de până la 54%

10 nov 2023 79 afişări
Din aceeaşi categorie

Garmin Romania anunţă debutul reducerilor de sezon, o campanie cu peste 50 de zile de preţuri speciale pentru o largă gamă de produse. Promoţiile Flash încep pe 10 noiembrie, cu discount-uri de până la 54% pentru cele mai populare produse Garmin. Preţurile speciale continuă până la finalul lunii decembrie, în campania Reduceri de Sărbători, cu noi discounturi pentru ceasuri, dar şi gadget-uri pentru ciclism, navigaţie, pescuit, scufundări, hiking, golf şi produse pentru copii.

Promoţii Flash: 10 - 13 noiembrie

Promoţiile Flash iau startul pe 10 noiembrie, după ora 10:00, în campanie fiind incluse cele mai dorite produse Garmin. De o reducere extraordinară de 54% va beneficia modelul fēnix 6 - Pro Solar Edition. Preţuri speciale vor avea şi alte produse-cheie precum fēnix 7X Solar, epix Gen 2, Enduro 2 sau quatix 7.

Lista completă a produselor incluse în campania de Promoţii Flash va putea fi regăsită pe site, începând cu 10 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com/ro-ro/, în limita stocurilor disponibile.

Reduceri de Sărbători: 13 noiembrie – 27 decembrie

Campania continuă cu Reduceri de Sărbători, o perioadă extinsă de discount-uri, ce va include peste 150 de produse, din toate gamele. Reducerile se vor aplica pentru dispozitive selecţionate din selecţia de smartwatch-uri, dar şi pentru gadget-uri utile amatorilor de alergare, ciclism, condus, navigaţie, scufundări, pescuit sau golf.

Printre produsele vedetă ale acestei perioade de reduceri, se numără:

Lista completă a produselor cu reduceri de sărbători va putea fi regăsită pe site, începând cu 13 noiembrie, după ora 10:00. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com/ro-ro, în limita stocurilor disponibile.

Garmin Romania oferă o experienţă completă, cu ajutorul echipei de specialişti care oferă informaţii complete şi actualizate despre produse şi comenzi, precum şi suport pentru achiziţia de noi dispozitive, reparaţii, manuale sau software. Centrul de asistenţă (service şi suport) este disponibil pentru toţi clienţii din România, în limba română.

Serviciul este disponibil 24/7 pe https://support.garmin.com/ro-RO/ şi de luni până vineri, telefonic, la 0800360038 (apel gratuit).

Garmin a revoluţionat viaţa plină de aventură, adrenalină şi curaj a atleţilor şi pasionaţilor de sport din întreaga lume. Dedicată produselor ce sporesc performanţa, dar şi siguranţa, echipa Garmin oferă tuturor şansa de a se depăşi pe sine, în orice moment. 

Garmin Ltd. este incorporată în Elveţia, cu filiale în USA, Taiwan şi Marea Britanie. Garmin şi fēnix sunt mărci înregistrate, iar Garmin Pay, PacePro şi Connect IQ sunt mărci ale Garmin Ltd.