Info

(P) Ce iPhone poţi cumpăra în 2022 la un preţ mic?

28 sep 2022 1648 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Iubeşti telefoanele Apple, dar n-ai vrea să-ţi cheltuieşti toate economiile pe un nou smartphone?

Dacă bugetul tău este unul cu care nu te-ai vedea cumpărând noul iPhone 14, dar nici nu ţi-ai imagina vreodată că ai putea trece la o altă marcă de telefoane mobile, ai ajuns unde trebuie.

Ne-am propus ca în acest material să-ţi oferim câteva alternative la ultimele modele de la Apple lansate în anii trecuţi, dar ale căror specificaţii sunt încă unele de top. În acest fel, tu nu vrei face rabat de la calitate, iar puşculiţa ta nu va avea de suferit, pentru că vei investi într-un iPhone care să-ţi fie de folos pentru următoarea perioadă. 

Aşadar, iată ce iPhone poţi cumpăra în 2022 la un preţ mic.

iPhone 12

iPhone 12 are nu mai puţin de doi ani de când a fost lansat. Aşa că, ţinând cont de perioada relativ scurtă care a trecut de atunci, dar şi de faptul că Apple pune mare preţ atât pe specificaţiile telefoanelor sale, dar şi pe suportul software îndelungat oferit modelelor scoase pe piaţă, putem afirma despre iPhone 12 că este un telefon foarte actual.

Ecranul penultimului model de la Apple este un Super Retina XDR OLED de 6,1 inch, cu o rezoluţie perfectă pentru orice utilizator, oricât de pretenţios ar fi la capitolul imagine.

iPhone 12 are trei opţiuni de stocare internă. Mai exact, vorbim de 64GB cu 4GB RAM, 128GB cu 4GB RAM şi de 256GB cu 4GB RAM.

Telefonul este certificat IP68, deci ar putea face faţă cu brio unei aterizări forţate în apă. 

Ce ar trebui să mai ştii despre iPhone 12 este că are două camere principale, a câte 12MP fiecare, precum şi o cameră selfie, tot cu 12MP. Telefonul este capabil să filmeze în 4K. 

Un iPhone 12 costă de la 2.519 lei* în sus. 

 

iPhone 11

Cu un an înaintea lui iPhone 12 apărea pe piaţă iPhone 11, un telefon la fel de ofertant şi în 2022. Cu un display Liquid Retina IPS LCD de 6,1 inch, smartphone-ul e perfect pentru tine dacă eşti consumator de conţinut pe acest tip de dispozitiv. 

iPhone 11 e la fel de clasic când vine vorba de variante de stocare internă. Opţiunile tale, şi în acest caz, vor fi 64GB cu 4GB RAM, 128GB cu 4GB RAM si 256GB cu 4GB RAM.

Dacă scapi acest telefon în apă, nu va fi cazul să-ţi faci griji. iPhone 11 este certificat IP68, aşa că îl poţi lăsa să se usuce, ca mai apoi să-l foloseşti ca înainte.

Despre acest model de la Apple ar mai fi bine să ştii că are o suită de două camere a câte 12MP fiecare, completată, bineînţeles, de camera selfie, care are tot 12MP.

iPhone 11 are un preţ care pleacă de la 1.939 lei*. 

iPhone XR

Încă pe val, iPhone XR, telefon apărut pe piaţă în 2019, are specificaţii foarte actuale şi suficiente pentru un utilizator obişnuit de smartphone. Display-ul acestui telefon măsoară 6,1 inch, aşa că vei putea urmări fără griji conţinutul foto sau video care te interesează de pe ecranul său. 

iPhone XR are trei opţiuni de stocare internă. Mai precis, variantele dintre care poţi alege sunt un iPhone XR cu 64GB şi 3GB RAM, unul cu 128GB şi 3GB RAM sau unul cu 256GB şi 3GB RAM. 

iPhone XR a primit şi certificarea IP67, ceea ce înseamnă că acest model de iPhone este rezistent la stropirea cu apă, dar şi la contactul cu particulele de praf. 

În plus, ar trebui să mai ştii despre iPhone XR că are o cameră principală, de 12MP, şi o cameră selfie, cu 7MP. Dacă vei alege să-ţi cumperi acest telefon, e bine să ştii că dispozitivul va fi capabil să filmeze în 4K, deci te vei putea bucura de o calitate superioară a imaginilor care, cel mai probabil, vor reprezenta amintiri plăcute pentru tine. 

Poţi cumpăra un iPhone XR la preţuri începând de la 1.599 lei*.

iPhone XS

Lansat tot în 2018, iPhone XS este un telefon ceva mai bun decât modelul de la Apple descris mai sus. Chiar dacă este mai mic în dimensiuni, smartphone-ul are alte calităţi, despre care suntem siguri că vrei să afli mai multe.

iPhone XS foloseşte un ecran cu 5.8 inch. Chiar şi aşa, telefonul este perfect pentru a-l putea folosi dacă vrei să urmăreşti canalele tale preferate la care eşti abonat ori pentru utilizări obişnuite ale unui telefon mobil. 

Tot cu trei variante de stocare internă, iPhone XS îţi oferă opţiunile următoare: iPhone XS cu o memorie de 4GB şi 4GB RAM, unul cu 256GB şi 4GB RAM sau unul care are 512GB şi 4GB RAM. 

iPhone XS se poate lăuda cu o certificare IP68, ceea ce înseamnă că modelul de telefon de la Apple va rezista la o aterizare în apă la adâncimi mai mari decât „fratele” său, iPhone XR. 

În plus, iPhone XS are nu una, ci două camere principale, a câte 12MP fiecare, precum şi o cameră selfie cu 7MP. 

Preţul unui iPhone XS pleacă de la 1.659 lei*.

iPhone 8 Plus

Lansat nu cu mult mai devreme decât modelele de iPhone prezentate anterior iPhone 8 Plus este un telefon încă tentant, chiar şi în 2022, din punct de vedere al specificaţiilor pe care le are. 

Smartphone-ul are să-ţi ofere un display Retina IPS LCD de 5,5 inch, perfect pentru un utilizator cu pretenţii nu prea mari. Certificat doar cu IP67, iPhone 8 Plus nu va păţi nimic dacă îi vei face cunoştinţă cu câteva picături de apă. Totuşi, noi îţi sugerăm să nu îl supui testului suprem şi să-l scufunzi sub apă. S-ar putea să nu supravieţuiască, dar precis vei pierde garanţia la el.

Poţi opta pentru un iPhone 8 Plus care are 64GB şi 3GB RAM, poţi alege varianta cu 128GB şi 3GB RAM sau te poţi orienta către modelul ceva mai generos din punct de vedere al spaţiului de stocare, şi anume cel cu 256GB şi 3GB RAM. 

Dacă vei alege acest model ca fiind viitorul tău telefon, e bine să mai ştii despre el că are o suită de două camere principale a câte 12MP fiecare, în vreme ce camera selfie vine la pachet cu 7MP.

Preţul unui iPhone 8 Plus porneşte de la 1.159 lei*.

Ţie ce model dintre cele descrise mai sus ţi-ar plăcea să-ţi cumperi?

*preţurile se aplică pentru cumpărături pe Flip.ro şi sunt valabile la momentul realizării acestui material.