Travel

Zsa Zsa Gabor, o altă legendă a Hollywood-ului, în spital după moartea lui Elizabeth Taylor

24 mar 2011 272 afişări de Radu Racu
Din aceeaşi categorie

Zsa Zsa Gabor, o altă legendă a Hollywoodului, a fost internată în spital după ce a a flat că Elizabeth Taylor a murit, a anunţat publicista fostei actriţe, citată de ABC News.

Elizabeth Taylor a murit miercuri la 79 de ani, la spitalul Cedar-Sinai din Los Angeles, statul american California.

Zsa Zsa Gabor, actriţa americană de origine maghiară, în vârstă de 94 de ani, prietenă şi fostă vecină cu Elizabeth Taylor, a intrat în stare de şoc miercuri seară, când a aflat de moartea actriţei", a declarat John Blanchette, publicista vedetei. Blanchette a afirmat că Zsa Zsa Gabor era de neconsolat. Ea ar fi spus la aflarea ştirii : "Întâi Jane Russell, acum Liz Taylor. Urmez eu".

Afirmaţia fostei actriţe face referire la o supersitiţie din lumea teatrului şi a filmului, potrivit căreia, celebrităţile mor în grupuri de trei.

Zsa Zsa Gabor se află în spital cu tensiune extrem de ridicată. Starea ei de sănătate a fost din ce în ce mai gravă în ultima perioadă, recent suferind o amputare parţială a piciorului drept.

Fostă Miss Ungaria în anul 1936, Zsa Zsa Gabor a emigrat în SUA în anul 1941 pentru a deveni actriţă. Şi-a împărţit cariera între marele ecran şi studiourile de televiziune. A fost căsătorită de nouă ori, printre partenerii ei numărându-se şi celebrul proprietar de hoteluri Conrad Hilton.

Actriţa Elizabeth Taylor a murit la vârsta de 79 de ani, miercuri dimineaţă, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles unde fusese internată de şase săptămâni, din cauza unei insuficienţe cardiace.

Elizabeth Taylor era bolnavă de foarte mulţi ani, iar în octombrie 2009 a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord. Actriţa a fost diagnosticată cu insuficienţă cardiacă congestivă în urmă cu aproape şase ani.

Citeşte şi: