Travel

Grupul Le Manoir, fondat de Cristian Preotu, devine partener al Flying Blue, Programul de loialitate al Air France KLM. Ce presupune acest parteneriat?

10 mai 2023 474 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Grupul Le Manoir, fondat de antreprenorul Cristian Preotu şi activ pe piaţa gastronomiei de lux din România, a semnat un parteneriat cu transportatorul aerian Air France KLM, unul dintre cei mai mari jucători din domeniu.

Mai exact, Le Manoir este inclus pe lista partenerilor programului de fidelitate Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM şi TAROM. Acest program permite călătorilor să acumuleze mile pe care apoi le pot folosi, spre exemplu, pentru a achiziţiona integral ori parţial (cu reducere) bilete de avion.

Ca urmare a acestui parteneriat, membrii Flying Blue pot câştiga mile alegând să meargă şi să cumpere din magazinele sau restaurantele Le Manoir. E vorba de restaurantul Le Bistrot Francais, de spaţiile Le Manoir Gourmet Market, de Eurocave (un spaţiu de vânzare a vinurilor şi totodată un loc unde pot fi organizate evenimente de degustare), magazinele Comtesse du Barry sau unităţile de modă Petit Bateau şi Kids Around. Achiziţiile pot fi realizate offline sau online.

Pentru fiecare euro cheltuit, membrii programului de fidelitate primesc 1 milă. Pentru a acumula şi a credita milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie să prezinte cardul Flying Blue la casa de marcat sau să îl introducă la finalizarea comenzii pe site.

„Suntem încântaţi să avem un nou partener local”, a spus Răzvan Răduţ, country sales manager Air France, KLM în România.

Flying Blue, programul de fidelitate al grupului Air France-KLM, a fost creat în 2005 şi are acum 17 milioane de membri în întreaga lume. Dintre aceştia, 140.000 de membrii sunt în România.

„În calitate de utilizator frecvent al programului Flying Blue, înţeleg beneficiile acestuia şi sunt încântat să împărtăşesc aceste avantaje cu clienţii noştri de la Comtesse du Barry şi Le Bistrot Francais, parte a grupului Le Manoir”, spune Cristian Preotu, CEO Le Manoir Group.

Pe lista de parteneri ai Flying Blue se găsesc 33 de companii aeriene şi peste 100 de actori din afara industriei aviatice. În 2022, Singureni Manor Equestrian Retreat, un spaţiu de cazare şi de luat masa aflat la o oră de Bucureşti, a devenit partenerul Flying Blue.

Pe plan local, Banca Transilvania, cea mai mare bancă locală după active, a lansat în 2014 împreună cu grupul Air France KLM un card de credit BT Flying Blue. Banca a emis până acum peste 40.000 de carduri.

Posesorii BT Flying Blue primesc Mile în plus dacă aleg să plătească cu cardul de credit în locaţiile Le Manoir. Astfel, ambii parteneri vor acorda Mile: Banca Transilvania acordă pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Le Manoir pentru toate achiziţiile de la locaţiile menţionate mai sus.