Travel

Cum sa-ti permiti vacante in locuri exotice cu bani putini

09 iun 2011 2131 afişări de inCont.ro
Din aceeaşi categorie
Cum sa-ti permiti vacante in locuri exotice cu bani putini

Dupa ce Brad Wilson (30 ani) s-a reintors in Hawaii, locul in care isi petrecuse luna de miere cu ani in urma, si-a dat seama ca, de fapt, nu a fost deloc multumit de serviciile de turism oferite. S-a blocat in scaunul aeronavei cu care a calatorit, s-a cazat in camere de hotel pentru care a platit preturi piperate si o multime de taxe suplimentare, incepand cu controlul bagajelor si terminand cu accesul la internet. Cand s-a intors din calatorie, americanul s-a hotarat sa isi schimbe filozofia privind calatoriile, scrie Business Insider citat de inCont.

Zis si facut. De data asta, Brad chiar a reusit sa se autodepaseasca. A gasit pe un site de reduceri diverse promotii hoteliere si alte beneficii care sa-l ajute sa mearga intr-o vacanta cu mult mai putini bani decat daca ar fi apelat la o agentie de turism.

"Exista mult mai multe oportunitati pe care oamenii nu le pot vedea", sustine Wilson.

Citiţi pe www.incont.ro despre cum a procedat Brad pentru a pleca intr-o vacanta in Australia, la care a visat dintotdeauna, pe bani putini, desi costul calatoriei ajungea la aproape 40.000 de dolari.