Style

Victoria 46, un reper al pieţei locale de lux, se mută de pe Dorobanţi în Mall Băneasa

14 apr 2015 2163 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Multibrandul Victoria 46, poziţionat iniţial pe Calea Victoriei şi apoi pe Calea Dorobanţi,  se va muta din nou, de această dată în centrul comercial Băneasa.

„Victoria 46 şi Victoria Gallery au fost un reper pentru universul high fashion din Capitală. Povestea acestor magazine a început acum nouă ani pe Calea Victoriei şi a continuat ca un bookmark de fashion&lifestyle pe Calea Dorobanţilor. Săptamâna aceasta, Victoria Gallery se va închide din motive ce ţin de strategia noastră de retail pentru viitor”, spun oficialii companiei. Magaiznul se va muta însă în centrul comercial Băneasa Shopping City, într-un spaţiu mai mic.
Businessul este deţinut de două antreprenoare, Dorothy Constantin şi Andreea Altay. Potrivit informaţiilor oferite în urmă cu un an de Dorothy Constantin businessul a intrat pe o pantă descendentă . Astfel, cele două acţionare au decis să resrtructureze şi să transforme multibrandul de lux în department store specializat în creaţiile designerilor români, dar şi al celor străini. Cele două antreprenoare mai deţin francizele pentru brandul de lenjerie Agent Provocateur, pentru patiseriile-cofetăriile LaDuree şi pentru saloanele de înfrumuseţare Anastasia Beverly Hills.