Style

Pantofi din aur cu diamante, în valoare de 140.000 de lire sterline - cadou de Valentine's Day

07 feb 2013 1334 afişări de Alina Dan - Mediafax
Din aceeaşi categorie

O pereche de pantofi din aur cu diamante, care valorează 140.000 de lire sterline, o oglindă pentru poşetă de 25.000 de lire sterline şi o felicitare la preţul de 5.000 de lire sterline se numără printre variantele de cadou costisitor pentru Ziua îndrăgostiţilor, informează dailymail.co.uk.

Potrivit publicaţiei britanice, un cadou care ar impresiona cu siguranţă sunt pantofii din aur cu 2.000 de diamante, care valorează 140.000 de lire sterline (162.000 de euro) şi sunt consideraţi, la acest moment, cei mai scumpi din lume. Pantofii cu toc stiletto sunt creaţi de designerul britanic Christopher Michael Shellis, care a petrecut trei ani pentru a-şi duce la bun sfârşit opera de artă. Fiecare piesă a fost lucrată cu atenţie, la temperaturi foarte ridicate, diamantele fiind montate, unul câte unul, manual.

Însă îndrăgostiţii cu dare de mână şi foarte generoşi pot accesoriza costisitoarea pereche de pantofi cu o geantă de designer de 200.000 de lire sterline (230.000 de euro). "Cu aceşti bani ai putea închiria un majordom care să meargă alături de tine şi să îţi ducă în mână rujul şi cheile", scrie dailymail.co.uk.

Un gest de generozitate, dar mai prudent, ar fi o oglindă pentru poşetă, creată de acelaşi designer şi care costă 25.000 de lire sterline. De asemenea, cei care dispun de bani, dar doresc să fie mai discreţi în manifestarea afecţiunii, pot oferi persoanei iubite celebrele trufe La Madeline Au Truffle, preferate de Oprah Winfrey. O jumătate de kilogram din aceste delicatese costă 1.800 de lire sterline.

O altă variantă de cadou costisitor - şi inutil ar spune unii - sunt tradiţionalele felicitări cu mesaj de Sfântul Valentin. Două modele de astfel de felicitări, create de Gilded Age Greetings din Miami, au preţuri de 3.200, respectiv 5.000 de lire sterline şi sunt considerate cele mai scumpe din lume. Acestea sunt acoperite cu praf de diamante roz şi safire şi sunt decorate cu diamante albe, rubine şi cristale Swarovski autentice.