Style

L’Oréal a deschis primul magazin YSL din România în mallul Băneasa Shopping City din Bucureşti

23 iul 2020 522 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Grupul francez L’Oréal, care are în portofoliu branduri precum Kiehl’s, Maybelline sau Atelier Cologne, a deschis pe piaţa din România primul magazin YSL unde va vinde produse de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii. Acesta este amplasat în mallul bucureştean Băneasa Shopping City unde grupul L’Oreal a deschis recent un alt magazin sub brandul Armani Beauty. Tot aici francezii au şi buticul de parfumerie de nişă Atelier Cologne. Gigantul francez are în România magazine proprii şi sub brandurile Kiehl’s şi NYX Professional Make-up.

În total, L’Oreal are 20 de magazine proprii, produsele fiind de asemenea distribuite prin parteneri.

Decizia de a merge în Băneasa Shopping City este justificată de faptul că acest centru comercial a atras de-a lungul anilor mai multe branduri premium, unele dintre ele fiind exclusiv prezente aici. Printre acestea, pe segmentul de parfumerie şi cosmetice se numără Chanel, Dior şi Atelier Cologne.

L’Oréal este organizată pe patru divizii operaţionale, în funcţie de canalele de distribuţie: divizia de mass market distribuită în magazine partenere precum lanţuri de supermarketuri sau drogherii (cu brandurile L’Oréal Paris, Garnier şi Maybelline), divizia dermatocosmetice vândute în farmacii (Vichy şi La Roche-Posay), divizia de produse profesionale pentru saloane (L’Oréal Professionnel, Matrix şi Kerastase) şi divizia de lux, vândută în magazine de profil (Lancôme, Yves Saint Laurent, Biotherm, Giorgio Armani, Diesel şi Cacharel).

Brandul YSL era deja prezent pe piaţa locală în magazinele multibrand precum Sephora sau Douglas, L’Oréal având pe lângă retail propriu şi import şi distribuţie.