Style

Donald Trump este dispus să dea 600 de milioane de dolari pentru a deveni preşedintele SUA

18 mar 2011 71 afişări de Negoita Anca Maria
Din aceeaşi categorie
Donald Trump este dispus să dea 600 de milioane de dolari pentru a deveni preşedinte

Mulţi au visat să fie preşedinţi la un moment dat. Diferenţa dintre cei mulţi şi cel mai nou posibil candidat la preşedinţia Americii este de 600 de milioane de dolari, suma pe care Donald Trump este dispus să o investească în noua carieră.

Magnatul miliardar a declarat marţi în emisiunea "Good Morning America" de pe ABC că notorietatea pe care o are deja îl va salva de o şi mai mare investiţie în campanie. Când a fost întrebat dacă se poate lipsi de cei 600 de milioane din cont, Trump a spus: "Mă pot lipsi şi de o sumă mai mare de atât. Şi e un sentiment plăcut că pot face asta. Una dintre cele mai bune calităţi ale mele este că sunt bogat. Dacă am nevoie de 600 de milioane de dolari, pur şi simplu îi scot din cont. Ceea ce este un avantaj imens".

Miliardarul de 64 de ani a mai spus că va lua decizia finală cu privire la candidatură în luna iunie a acestui an. Averea sa se ridică în acest moment la suma de 2,7 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe al 137-lea loc în lista celor mai bogaţi americani, potrivit Forbes.

În 2008, preşedintele Obama a strâns aproape 750 de milioane de dolari pentru campania sa, conform datelor de la organizaţia nonguvernamentală Center for Responsive Politics.

Într-un interviu mai amplu, Trump a negat acuzaţia că ar anunţa o posibilă candidatură la preşedinţie doar pentru a-şi face publicitate. "Niciodată nu am fost mai serios ca acum", a declarat acesta.