Style

Din vorbă-n vorbă cu Beatrice Dumitraşcu, One United Properties, despre viaţa de după birou: " Am obiceiul de a începe mai multe cărţi în acelaşi timp, astfel că pe noptieră am mereu cel puţin trei"

17 mar 2020 1452 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Beatrice Dumitraşcu este VP residential sales în cadrul One United Properties, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din România, activ în special pe segmentul premium al pieţei de profil. Cu o carieră de 20 de ani în vânzări şi marketing, ea şi-a dedicat ultimii 17 ani industriei imobiliare, având oportunitatea de a colabora cu majoritatea actorilor importanţi ai pieţei. Beatrice este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, însă a făcut rapid o reconversie profesională, alegând domeniul real-estate de unde nu a mai plecat.

S-a alăturat companiei One United Properties în 2013, mai întâi ca manager de vânzări, devenind ulterior VP residential sales. Din poziţia actuală ea este responsabilă pentru administrarea celui mai mare portofoliu rezidenţial de vânzări al dezvoltatorului, implicându-se totodată în permanenţă în creionarea strategiei de business şi de comunicare a grupului. One United Properties dezvoltă atât proiecte rezidenţiale, cât şi de birouri şi unele mixte.

Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este… agenda. Îmi place foarte mult să scriu de mână. Mă ajută să fiu organizată.
 

Cartea pe care o citesc acum este… Am obiceiul de a începe mai multe cărţi în acelaşi timp, astfel că pe noptieră am mereu cel puţin trei. Acum citesc „Tribes” – de Seth Godin, o carte pe care o ţin în bucătărie ca să fiu sigură că parcurg măcar câteva pagini din lectură dimineaţa şi seara.
 

Pasiunile mele sunt… coaching-ul, lectura şi călătoriile în familie.
 

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este … Am o legătură specială cu Grecia. Deşi aş putea recomanda foarte multe locuri intresante şi ofertante, o parte din inima mea va rămâne mereu legată de Grecia şi albastrul ei unic. Recomand insulele greceşti Paxos şi Antipaxos.
 

O descoperire recentă din Bucureşti este… un restaurant excelent cu mâncare pe bază de peşte şi fructe de mare, situat undeva în zona Floreasca. Acolo am mâncat cele mai bune paste cu creveţi!
 

Ceasul pe care îl port la mână este… Am purtat o vreme un smartwatch care mă obosea teribil cu indicaţiile pe care mi le dădea: când să dorm, câţi paşi să fac etc. Am renunţat repede la acel ceas, deşi am observat că acelaşi model există şi în varianta de culoare roz-prăfuit ☺. 
 

Parfumul meu preferat este… astăzi, Oud Ispahan de la Christian Dior Paris.
 

Beau întotdeauna cu plăcere… cafea.


Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este… să mă documentez care sunt cele mai interesante atracţii pentru copii.


Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este… Nicolae Grigorescu.


Sporturile pe care le practic cu plăcere sunt… La nivel de aspiraţie? Pilates şi snowboarding, prima mea iubire în mişcare.


Restaurantul meu preferat este… NOR Sky Casual, amplasat la ultimul etaj (cel cu numărul 36) al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă din România.


Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele este… Insula Burano de lângă Veneţia, cunoscută pentru casele extrem de divers colorate, în toate culorile curcubeului.


În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna… lapte şi iaurt.


Obiectele mele preferate din garderobă sunt… sacourile.


Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt… diferite. În funcţie de starea emoţională pe care o am în momentul navigării, zăbovesc asupra site-urilor care mă inspiră.