Style

Din vorbă-n vorbă cu Ana-Maria Pâslaru, managing director, Unilever South Central Europe, despre pasiuni, răsfăţuri şi obiceiuri sănătoase. "Vara aceasta mă va găsi la Electric Castle"

08 iun 2022 257 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

A preluat la 1 martie 2021 funcţia de managing director al Unilever South Central Europe, un business de circa 1 mld. lei anual. Ana-Maria Pâslaru este al treilea executiv român la cârma acestei companii, în cei 25 de ani de activitate ai businessului. Pentru ea, noua poziţie a reprezentat şi revenirea în ţară, în cei trei ani anteriori fiind country managing director pentru ţările baltice în cadrul aceluiaşi grup ce are în portofoliu mărci precum Dove, Omo şi Magnum. Executivul lucrează pentru Unilever de aproape 15 ani, ea începându-şi cariera în cadrul gigantului anglo-olandez în 2007. Când nu lucrează, aleargă, descoperă la pas Bucureştiul sau călătoreşte pe alte meleaguri, mai apropiate sau mai îndepărtate.


Un obiect pe care îl port întotdeauna cu mine şi care mă reprezintă este... telefonul mobil. Fiind o persoană sociabilă, îmi place să fiu mereu conectată cu lumea. Totodată, telefonul mă ajută mult şi pe partea de organizare. Am în permanenţă calendarul updatat.

Cartea pe care o citesc acum este... „Mindset“. Dar şi „În umbra lui Sha­kespeare“.  Am întotdeauna mai multe cărţi pe noptieră şi aleg ce doresc să citesc în funcţie de stare.

Pasiunile mele sunt... călătoriile, experienţele culinare şi diversele forme ale artei. Chiar am urmat şi cursuri de pictură. În timpul liber încerc să îmbin cât mai multe dintre pasiunile mele.

O descoperire recentă din Bucureşti... este zona cu străzile în trepte colorate şi mărginite de magnolii din Cotroceni. M-au făcut să mă simt ca într-o lume de poveste.

Ceasul pe care îl port la mână... a fost înlocuit treptat de telefon. Având mereu telefonul la îndemână, m-am dezobişnuit să port ceasul, dar consider că întotdeauna este vorba despre cum ne petrecem timpul, şi nu despre cât timp petrecem.

Parfumul meu preferat este... uneori de la Kilian, alteori de la Jo Malone. Nu aş putea spune că mă identific cu un anumit parfum. Îmi place să experimentez şi să încerc mereu arome noi, în funcţie de sezon şi momentul zilei.

Beau întotdeauna cu plăcere... sucurile Urban Monkey. Sucurile sunt presate la rece şi pline de vitamine, mai ales că, din păcate, nu mănânc prea multe fructe.

Muzeul pe care îl vizitez mereu cu plăcere este... muzeul de artă din oraşul în care călătoresc. Însă la Louvre sau British Museum mă întorc întotdeauna cu plăcere.

Un artist pe care l-aş colecţiona dacă aş putea este... Salvador Dali, pentru expresivitatea şi iubirea pe care le transmite prin operele sale.

Restaurantul meu preferat este... undeva pe malul mării, în vacanţă, în compania oamenilor dragi.

Un loc de neuitat pe care l-am descoperit în călătoriile mele... este Ţara Moţilor, o zonă absolut minunată. 

În frigiderul meu veţi găsi întotdeauna... îngheţată Magnum şi Ben & Jerry’s.

Obiectele mele preferate din garderobă sunt... tricotajele, rochiile şi sandalele.

Site-urile pe care le citesc cu plăcere sunt... cele de ştiri internaţionale. Consider că este foarte important să fim informaţi şi să putem expune perspective obiective.

Vara aceasta mă va găsi la... Electric Castle. După doi ani de absenţă din cauza pandemiei, sunt extrem de nerăbdătoare.

Destinaţia de vacanţă pe care aş recomanda-o este... Delta Dunării. Este un loc cu adevărat unic, mai ales în zona unde Dunărea se întâlneşte cu marea.

Primul lucru pe care îl fac când ajung într-un oraş nou este... să ies la plimbare şi să descopăr zona centrală a oraşului.

Cel mai tare în pandemie mi-a fost dor de... îmbrăţişări.

Un lucru pe care l-am învăţat recent este... găsirea ritmului în timpul alergării. Am participat recent la maratonul Bucureşti şi pot spune că a fost o experienţă de neuitat, mai ales datorită companiei în care m-am aflat.

Ultimul lucru pe care l-am cumpărat şi intră în categoria răsfăţ este... o sesiune de masaj de relaxare şi reflexoterapie. Mai ales după un maraton, am avut mare nevoie.