După Afaceri

Idei de cadouri pentru Paşte

15 apr 2014 1058 afişări
Din aceeaşi categorie

Mai este foarte puţin până ce sărbătoarea Învierii Domnului ne va bate la usă, ceea ce înseamnă că trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine: respectarea obiceiurilor, încondeierea ouălor, pregătirea mâncărurilor tradiţionale şi, nu în ultimul rând, oferirea de cadouri celor dragi, sunt doar câteva dintre lucrurile de care trebuie să ne preocupăm.

Paştele nu trebuie să se diferenţieze prin excentricitate sau prin produse scumpe, ci prin cadouri de suflet, oferite cu drag. De aceea, noi vă vom da câteva idei, în speranţa că veţi găsi una pe placul dumneavoastră.

Ouă decorative, sclipitoare – Pentru a crea un ambient cât mai plăcut, le puteţi face cadou prietenilor sau rudelor nişte ouă decorative, create chiar de dumneavoastră. Pentru aceasta, aveţi nevoie de ouă de gaină sau de gâscă, praf/pudră de sclipici, pe care îl puteţi găsi în magazinele de bricolaj, o seringă, lipici, o pensulă şi hârtie de copt/cerată.

Primul pas pe care trebuie să îl faceţ este să goliţi ouăle! La un capăt, cu ajutorul acului seringii, faceţi un mic orificiu, iar la celălalt capăt unul de dimensiuni puţin mai mari, prin care să poată fi eliminat conţinutul oului. Suflati încet prin orificiul mic, plasând oul deasupra unui bol unde să se scurgă albuşul şi gălbenuşul. Apoi, întindeţi cu ajutorul pensulei lipici pe suprafaţa oului, după care treceţi-l prin slipici.  În final, puneţi ouăle la uscat pe hârtia de copt, pentru aproximativ o oră, şi cadoul este gata.

Citiţi mai multe detalii aici