Ceasuri & Bijuterii

Teilor înfloreşte primăvara

08 apr 2019 252 afişări de Cristina Roşca
Din aceeaşi categorie

Bijuteriile Teilor reprezintă un dans armonios de forme şi culori, piesele cu volume generoase fiind adevărate opere de artă, imposibil de trecut cu vederea. Inelele şi cerceii din aur de 18 carate sunt îmbrăcate în pietre preţioase atent selecţionate, astfel că diamantele se îmbrăţişează cu geme pastelate sau în alte tonuri calde pentru a crea o adevărată simfonie de culori. Diamantele cafenii şi negre, topazurile, safirele roz şi rubinele sunt vedetele acestei colecţii.

Colecţia de bijuterii Teilor este inspirată de natură, astfel că artizanii au creionat piese cu forme florale sau de fluturi, iar inelele şi cerceii Teilor sunt atemporale, nu ţin cont de trenduri, fiind la fel de actuale oricând.

La fel cum natura nu are nevoie de artificii pentru a cuceri priviri şi suflete, exemplarele colecţiei surprind prin generozitatea artizanală, hipnotizează prin nuanţele pietrelor şi ineditul simbolistic. Prin crearea acestei lumi magice, colecţia capturează imaginaţia şi o poartă în dimensiuni naturale.

Bijuteriile sunt disponibile în reţeaua de magazine Teilor şi online, pe teilor.ro.