Info

(P) WORLD CLASS VA INVESTI PESTE 25 DE MILIOANE DE EURO ÎN MODERNIZAREA CLUBURILOR EXISTENTE ŞI LANSAREA DE NOI CLUBURI ŞI PISCINE ÎN TOATĂ ŢARA

12 apr 2024 64 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Călătoria World Class a început în 2000, cu primul club de health & fitness deschis la Marriot Bucureşti. În prezent, World Class numără 45 de cluburi şi 23 de piscine în 7 oraşe importante din România, peste 74.000 de membri şi o echipă puternică de peste 750 de experţi în sănătate şi fitness. Sunt cea mai mare reţea de health & fitness din România şi călătoria lor continuă. În 2025, vor sărbători 25 de ani de World Class în România şi se pregătesc să ridice şi mai mult standardele industriei de health & fitness şi să avanseze în misiunea lor de a motiva şi a inspira mai mulţi români să fie mai activi şi să ducă un stil de viaţă sănătos.

Care sunt planurile World Class pentru perioada următoare şi cum care va fi impactul acestor planuri asupra industriei de health & fitness?

World Class va continua creşterea reţelei premium de health & şi fitness şi piscine în locaţiile strategice din întreaga ţară. Cu un plan de investiţii de peste 25 de milioane de euro în următorii 3 – 4 ani, World Class intenţionează să modernizeze locaţiile existente şi să deschidă mai multe cluburi cu piscine în zone-cheie din România. Urmărim să creştem la un număr de peste 65 de locaţii pentru ca mai mulţi români să aibă acces la servicii premium de fitness şi sănătate.

Am creat o viziune - De a transforma şi îmbunătăţi stilul de viaţă al românilor prin conceptele noastre de sănătate şi fitness, prin accesul la reţea şi mai ales prin devotamentul şi pasiunea experţilor World Class, într-un mediu vibrant şi extrem de motivant.

Am continuat cu o misiune - De a inspira cât mai mulţi români să fie activi mai des şi să ducă un stil de viaţă sănătos.

Şi am devenit o Mişcare. Mişcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mişcare este despre toată grija noastră pentru comunităţile în care ne aflăm. Este despre alegerile pe care le facem pentru a trăi mai bine. Motivăm şi inspirăm tot mai mulţi români să facă din sănătate o prioritate zilnică. Cei care trec pragul nostru şi aleg să se lase cuceriţi de energia #BeHealthy devin, în continuare, sursă de inspiraţie pentru alţii.

Pandemia a creat un mix complex de provocări şi încă ne recuperăm după o perioadă foarte dificilă care ameninţa să distrugă toate eforturile noastre de până atunci. Dar ne-am bucurat de toată susţinerea din partea tuturor părţilor interesate, de multă hotărâre din partea membrilor echipei noastre şi de noul proprietar care a intervenit la mijlocul anului 2022 pentru a sprijini redresarea noastră. Suntem din nou pe un făgaş ascendent şi acest lucru ne oferă platforma optimă pentru a reabilita cluburile existente şi pentru a accelera investiţiile în cluburile noi.

2023 a fost cel mai bun an din istoria noastră, încheiat cu peste 5,6 milioane de check-in-uri la cluburile şi piscinele World Class.

Care sunt provocările cu care se confruntă România în ceea ce priveşte nivelul de fitness al populaţiei?

Inactivitatea fizică este recunoscută drept una dintre principalele cauze ale diabetului, bolilor cardiovasculare şi obezităţii, bolile cronice ale secolului XXI (conform Eurobarometrului Special 525 din 2022). Aproape 500 de milioane de persoane vor dezvolta aceste boli sau alte afecţiuni necontagioase atribuite inactivităţii fizice până în 2030 dacă guvernele nu iau măsuri urgente pentru a încuraja mai multă activitate fizică în rândul populaţiilor lor!

Activitatea fizică este o componentă crucială. de prima linie, în prevenirea şi tratamentul celor mai comune boli cronice din România, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare şi obezitatea!

Această ultimă statistică, legată de obezitatea infantilă, este o consecinţă naturală a faptului că avem mulţi adulţi complet dezinteresaţi de sporturile în masă. Preocuparea lor pentru un stil de viaţă sănătos este inexistentă. Într-o familie cu părinţi inactivi, cu obiceiuri alimentare greşite, şansele sunt mari ca cei mici să fie la fel.

Cum va contribui World Class la remodelarea industriei de health & fitness din România?

o Prin prioritizarea investiţiilor în experienţa clienţilor, modernizare, expansiune, inovaţie şi prin dorinţa de a depăşi 100.000 de membri activi în următorul an, World Class va fi un catalizator al sănătăţii, activităţii fizice, creşterii şi dezvoltării întregii industrii.

o Mişcarea #FiiSănătos va continua să schimbe vieţile românilor în bine prin campanii educaţionale puternice, evenimente gratuite şi motivaţionale şi Festivalul #BeHealthy, cel mai mare festival urban de health & fitness din România.

o Prin dezvoltarea continuă a echipelor noastre de profesionişti extrem de bine pregătiţi şi specializaţi! Ei sunt motorul misiunii noastre şi joacă un rol crucial în menţinerea motivaţiei românilor de a integra exerciţiile fizice regulate şi înotul în stilul lor de viaţă sănătos, în ridicarea standardelor industriei de sănătate şi fitness din România şi în remodelarea viitorului ţării.

Ce investiţii intenţionaţi să faceţi în reţea pentru a consolida poziţia World Class pe piaţa de fitness din România?

o Planificăm investiţii masive de peste 25 de milioane de euro în următorii 3-4 ani, care vor avea un impact pozitiv atât asupra reţelei World Class, cât şi asupra economiei ţării, creând oportunităţi de angajare, influenţând sănătatea românilor. O populaţie activă din punct de vedere fizic este asociată cu beneficii economice. Potrivit studiului McKinsey & Company, o populaţie activă poate aduce economiei un impuls de până la 8%, ceea ce poate însemna o creştere de 12 trilioane de dolari în PIB-ul global până în 2040. România ar putea beneficia de o creştere a PIB-ului cu 9% şi un impact de 26 miliarde de dolari asupra PIB-ului în următoarele două decenii! Aproximativ jumătate dintre aceste beneficii economice anuale vor proveni dintr-o forţă de muncă mai sănătoasă.

o Vom investi în modernizarea cluburilor existente, precum şi în extinderea şi deschiderea de noi cluburi şi piscine Premium în locaţii-cheie din întreaga ţară, integrarea de noi tehnologii şi echipamente de fitness de ultimă generaţie şi dezvoltarea pachetelor de servicii complete de health & fitness. Urmărim creşterea de la 45 de cluburi la 65 de cluburi până la sfârşitul anului 2027.

Cum vor contribui aceste investiţii la îmbunătăţirea experienţei membrilor?

o Acces mai facil la serviciile premium de health & fitness în mai multe locaţii World Class strategic poziţionate în apropierea locurilor în care oamenii locuiesc şi lucrează.

o Satisfacerea nevoilor de health & fitness ale mai multor persoane prin servicii personalizate şi abordare holistică a serviciilor de fitness.

o Creşterea în continuare a numărului de experţi în health & fitness disponibili în reţea pentru a aborda cu succes călătoriile de fitness ale membrilor fie în grup, fie individual.

o Oferirea de pachete de înot în mai multe locaţii ca formă holistică de exerciţiu fizic cu impact redus, potrivit pentru toate vârstele.

o Valorificarea reţele noastre extinse de piscine pentru a oferi mai multor copii posibilitatea de a învăţa să înoate, o abilitate foarte importantă în viaţă.

o Investiţia în dezvoltarea şi formarea antrenorilor şi experţilor noştri pentru a asigura servicii de cea mai înaltă calitate în fiecare zi.

Ce criterii folosiţi pentru a selecta locaţiile pentru deschiderea de noi cluburi şi piscine în strategia de investiţii a World Class?

Prin analiza amănunţită a specificului pieţei locale, accesibilitatea locaţiei, potenţialul de creştere al pieţei, compatibilitatea cu standardele noastre de calitate şi servicii. Pentru a îndeplini cerinţele, trebuie să ne asigurăm că deschidem facilităţi în locaţii care să corespundă cu adevărat nevoilor comunităţii locale. Obiectivul nostru: să facem din World Class al treilea loc cel mai important după casă şi locul de muncă pentru mai mulţi români.

Cum vor impacta planurile de investiţii ale World Class industria de sănătate şi fitness din România şi ce schimbări putem aştepta ca rezultat?

Prin introducerea tehnologiilor de vârf, facilităţilor moderne şi programelor de antrenament personalizate adaptate nevoilor individuale ale membrilor, World Class va continua să crească standardele de excelenţă în industria de health & fitness. Astfel, aşteptările membrilor din întreaga industrie vor creşte, determinând şi alţi operatori să-şi îmbunătăţească serviciile pentru a rămâne competitivi. În esenţă, planurile noastre de investiţii vor stimula inovaţia şi vor ridica standardul serviciilor de sănătate şi fitness la nivel naţional.