Info

Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat

22 apr 2024 200 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

O urgenţă medicală sau chirurgicală poate apărea în orice moment, chiar şi la persoane care nu sunt diagnosticate cu afecţiuni cronice. În astfel de situaţii, viteza de reacţie este crucială, făcând deseori diferenţa între viaţă şi moarte. Pentru asistenţă medicală de urgenţă disponibilă nonstop, pacienţii se pot adresa Compartimentului de Primiri Urgenţe (CPU) de la Spitalul Clinic SANADOR, singurul din sistemul medical privat din ţară.

Echipa medicală care îşi desfăşoară activitatea în Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic SANADOR este formată din medici urgentişti cu o bogată experienţă, pregătiţi să intervină în orice moment, şi din asistenţi specializaţi în urgenţe medicale.

Pentru un diagnostic corect stabilit în cel mai scurt timp posibil, pacienţii au acces la analize de laborator efectuate în regim de urgenţă, inclusiv prin protocolul point-of-care, la patul bolnavului. De asemenea, pacienţii care ajung la CPU de la Spitalul Clinic SANADOR beneficiază de investigaţii complete de imagistică medicală, disponibile 24 de ore din 24, realizate cu echipamente de ultimă generaţie. Printre acestea se numără inclusiv investigaţii RMN 3 Tesla şi CT 128 slice, care oferă imagini de rezoluţie superioară, pentru diagnostic de mare acurateţe, într-un timp de examinare redus.

În Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Clinic SANADOR sunt tratate cu succes diferite tipuri de urgenţe medicale şi chirurgicale, de la cele urologice, neurologice şi neurochirurgicale, cardiovasculare, pulmonare, ortopedice, până la urgenţe pediatrice, neonatale, ginecologice şi obstetricale.

După stabilizarea pacientului, în funcţie de urgenţa medicală existentă, acesta beneficiază şi de o consultaţie asigurată de un medic specialist, datorită celor 25 de linii de gardă care funcţionează în permanenţă în Spitalul Clinic SANADOR. Ulterior, pacientul poate fi externat sau poate fi internat în spital, pe secţia de specialitate, pentru monitorizare şi investigaţii suplimentare, în funcţie de indicaţia medicală stabilită.

Prin Compartimentul de Primiri Urgenţe, Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din Bucureşti în care pacienţii cu accident vascular cerebral ischemic acut primesc tratament de urgenţă prin tromboliză intravenoasă. Condiţia este ca aceştia să nu aibă contraindicaţii pentru acest tip de tratament şi să ajungă la CPU de la Spitalul Clinic SANADOR în primele patru ore şi jumătate de la apariţia manifestărilor clinice.

Pentru pacienţii care îşi doresc o ambulanţă privată, Spitalul Clinic SANADOR dispune şi de un Serviciu de Ambulanţă, cu dispecerat disponibil nonstop (021.9699) şi flotă proprie de ambulanţe, dotate la cele mai înalte standarde, conform reglementărilor în vigoare la nivel naţional. Astfel, pacienţii beneficiază de asistenţă prespitalicească de urgenţă şi de transport specializat la spital.