Info

Brandul românesc de produse de vopsitorie auto 1st KLASS, participă la Automechanika Frankfurt

12 sep 2024 530 afişări de Publicitate
Din aceeaşi categorie

Brandul românesc 1st KLASS, dezvoltat de compania Seleron, s-a impus pe piaţa naţională datorită produselor de vopsitorie auto de înaltă calitate. Înfiinţată în 2007, Seleron a reuşit să-şi consolideze poziţia în domeniul refinisării auto şi al materialelor auxiliare, devenind un jucător cheie pe piaţa din România. Cu o creştere accelerată, compania acoperă în prezent 95% din teritoriul ţării, iar evoluţia sa dinamică a început în 2010, odată cu extinderea la nivel naţional şi stabilirea de parteneriate cu branduri europene de renume. Aceste colaborări au facilitat deschiderea a şapte magazine în oraşe importante precum Suceava, Botoşani, Bacău, Piatra Neamţ, Focşani, Iaşi şi Bucureşti.

Seleron se bucură, de asemenea, de statutul de importator şi distribuitor autorizat pentru mărci de prestigiu precum Soll (Helvina), Troton şi Wanda (Akzo Nobel), consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţa de vopsitorie auto. Obiectivul companiei pentru viitor este să depăşească graniţele României, vizând extinderea internaţională şi stabilirea unor parteneriate strategice pe pieţele globale.


”Datorită ambiţiei şi implicării, Seleron va continua cu pasiune să creeze noi parteneriate, să lanseze noi produse, să le modernizeze pe cele existente, să continue extinderea, să se concentreze pe munca de a oferi servicii şi produse de calitate clienţilor, care merită tot sprijinul şi efortul, pentru că satisfacţia lor este cheia succesului nostru.”.

În perioada 10 -14 septembrie 2024, 1st KLASS participă la unul dintre cele mai mari evenimente din industria auto, târgul internaţional Automechanika din Frankfurt. Acest târg de renume adună expozanţi şi profesionişti din întreaga lume, oferind o platformă pentru inovaţii şi soluţii de top în domeniul auto. Prezenţa brandului 1st KLASS la acest prestigios eveniment demonstrează angajamentul firmei Seleron de a pune România pe harta internaţională a industriei de produse de vopsitorie auto.