Style

Unde poţi avea o experienţă pariziană autentică, în inima Bucureştiului? Undeva pe Calea Dorobanţilor, unde se află primul Institut Guinot din România

25 iun 2021 365 afişări
Din aceeaşi categorie

Articol cu conţinut publicitar.

Primul Institut Guinot din România a fost deschis în urmă cu puţin mai bine de un an în Capitală. Acesta le oferă pacienţilor consultaţii personalizate, diagnostic exact şi prescripţie, precum şi soluţii de înfrumuseţare adecvate, deci o experienţă Guinot completă şi complexă.

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent în România începând din 6 februarie 2020, fiind deschis în regim de franciză, pe Calea Dorobanţilor 116-122, în Bucureşti. Acesta aduce, în premieră în ţara noastră, experienţa originală de beauty oferită de doctorii în frumuseţe Guinot.

Centrul le oferă pacienţilor tratamentele faciale şi corporale de ultimă generaţie, produse cosmetice profesionale ce completează rezultatele din institut, precum şi servicii complementare (epilare laser, manichiură) pentru un rezultat estetic complet, o reală alternativă noninvazivă la medicina estetică.

Doctorii în frumuseţe Guinot, cu expertiză obţi-nută în cadrul programelor de training realizate în Franţa, recomandă planul customizat de tratamente profesionale Guinot astfel încât rezultatele estetice să fie obţinute rapid.

Procedurile sunt realizate în camere de tratament trademark Guinot, apelând la tehnologiile şi produsele de ultimă generatie ale brandului, rezultatul studiilor amănunţite ale celor mai buni specialişti în industria de frumuseţe din lume.

Institutul Guinot pune la dispoziţia tuturor celor care îi trec pragul soluţia completă de beauty a brandului, care asociază tehnologii de ultimă generaţie în materie de tratamente faciale şi corporale, cu gama completă de produse-tratament pentru acasă. Pornind de la diagnosticul efectuat de doctorii în Frumuseţe Guinot, se stabileşte împreună cu fiecare client programul personalizat de frumuseţe, pe baza obiectivului comunicat de către client.

Tehnologiile patentate Guinot, prezente în cadrul Institutului, stau la baza realizării tratamentelor semnătură ale brandului.

Spre exemplu, Hydraderm Energie Cellulaire permite realizarea tratamentului personalizat de înfru­museţare prin metoda patentată dublă ionizare, de stimulare a energiei şi a activităţii musculare. Hydradermie Jeunesse Energie Cellulaire, tratament exclusiv GUINOT, cu rezultate spectaculoase în ceea ce priveşte frumuseţea şi tinereţea, este unul dintre favoritele clientelor Instutului Guinot.

Metoda de tratament corporal, cu tehnologia şi aparatul TechniSPA®, reprezintă soluţia avansată pentru recuperarea siluetei. În cadrul Institut Guinot România se regăsesc concepte avansate de tratament, atât faciale, cât şi corporale, precum şi întregul portofoliu al brandului de produse-tratament pentru acasă. Toate acestea fac din Institutul Guinot destinaţia preferată de beauty, atât pentru cliente, cât şi pentru profesioniştii din domeniu.

În zona de business, Institutul Guinot are un potenţial deosebit de dezvoltare. Brandul de estetică facială şi corporală profesională este prezent local în sistem de franciză, model ce poate fi replicat. Mai exact, franciza poate fi achiziţionată de cei interesaţi de investiţia într-o afacere de succes.

Prezent în domeniul profesional de frumuseţe de peste 60 de ani, brandul reprezintă pentru antreprenorii care pornesc pe acest drum un business la cheie. Dovadă stă faptul că modelul a fost replicat în peste 700 de institute la nivel mondial şi şi-a dovedit succesul prin educarea, fidelizarea şi dezvoltarea clientelei în jurul produselor şi tehnologiei Guinot. Dintre aceste centre, circa jumătate sunt operate în sistem de franciză, cele mai multe aflându-se în Franţa, Marea Britanie, Spania, Germania şi Rusia.

Primul Institut Guinot din România este un Institut flagship, deschis de grupul Top Line România. Modelul de business este deschis tuturor celor care îşi doresc să pună bazele unei afaceri profitabile în industria de frumuseţe şi chiar să facă upgrade pentru un salon deja existent.

Institutul Guinot duce clasicul salon cosmetic în zona de clinică de estetică medicală, prin conceptul monobrand, prin procesul de diagnosticare, tratament şi recomandare 100% personalizat, efectuat după metoda patentată de brand. Într-o perioadă de alienare socială, relaţia esteticiană-client, dusă în zona medic-pacient, reprezintă un atu pentru rezistenţa afacerii. Profesioniştii care lucrează într-un Institut Guinot beneficiază de traininguri speciale.

Compania Top Line a fost lansată pe piaţa din România în 1996, într-un moment în care industria de înfrumuseţare profesională autohtonă era abia la început de drum. Circa 25 de ani mai târziu, produsele şi tehnologia distribuită de Top Line se regăsesc în peste 5.000 de clinici şi saloane de înfrumuseţare, mai mult de jumătate din totalul existent în ţară astăzi. Totodată, compania este prezentă în Bulgaria şi Republica Moldova, iar în 2021 va intra şi în Ungaria. Iar planurile nu se opresc aici.

De ce Guinot ca investiţie într-un brand de professional beauty? Deoarece este un vârf de lance în domeniu. Guinot este considerat brandul de skincare profesional numărul 1 în lume, prezent în peste 17.000 de saloane din 70 de ţări.

Cei interesaţi de ideea de business pot să ne contacteze pe office@topline.ro