Style

Premii de 10.000 de euro din fonduri europene pentru absolventele de facultate care iniţiază un plan de afaceri

12 dec 2011 1412 afişări de Adelina Mihai
Din aceeaşi categorie
Premii de 10.000 de euro din fonduri europene pentru absolventele de facultate care iniţiază un plan de afaceri

Asociaţia Colfansa şi Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocaţie, două organizaţii care implementează un proiect finanţat din fondurile europene pe tema discriminării femeilor, caută 50 de absolvente de facultate care lucrează sau locuiesc în regiunea Bucureşti-Ilfov, care să se înscrie la cursuri gratuite pentru obţinerea calificărilor de inspector resurse umane şi administrator pensiune turistică.

Participantele la aceste cursuri trebuie să-şi manifeste intenţia de a dezvolta o afacere proprie, iar cele mai bune 13 planuri de afaceri vor fi premiate cu câte 10.000 de euro (impozabili).

Cursurile se vor desfăşuta în perioada februarie 2012- martie 2013, iar evaluarea finală va avea loc în luna aprilie a anului 2013.

Înscrierea la curs se face prin depunerea unui dosar care să conţină Curriculum Vitae (format Europass, actualizat şi semnat) copie după diploma de studiu, copie după actul de identitate sau adeverinţă de la locul de muncă, cerere de înscriere, formular de grup ţintă, declaraţia de consimţământ format Europass, iar formularele se pot descărca de pe site-ul www.provocatie.ro.

Selecţia participantelor se face după principiul primul venit, primul servit după verificarea îndeplinirii criteriilor de admitere. Termen limită de depunere a dosarelor este 31 decembrie 2011. Dosarele se pot depune direct la sediul CRFPS Pro Vocaţie, prin poştă sau prin e-mail.

Proiectul prin care sunt organizate aceste cursuri, "Sprijin femeilor discriminate pe piaţa muncii", se desfăşoară în perioada decembrie 2010 - noiembrie 2013.

Până în 2013, România are la dispoziţie 4,25 mld. euro pentru dezvoltarea resurselor umane, iar pentru peste 80% dintre acestea s-au semnat contracte.