După Afaceri

Lucruri importante de evitat atunci când îţi cumperi o maşină second-hand

15 iun 2015 7370 afişări
Din aceeaşi categorie

Să-ţi cumperi o maşină second-hand cu care să nu ai probleme pare să ţină de domeniul magiei. Sau poţi să ai grijă la aceste aspecte pentru a evita pe cât posibil o afacere dezamăgitoare.

În timp ce achiziţia unei maşini noi rămâne, cel puţin pentru piaţa locală, o afacere costisitoare, maşinile second hand se prezintă ca oferte mult mai accesibile, însă fără garanţia că istoria maşinii este chiar cea relatată de către proprietar. Asta înseamnă că, pentru a fi cât mai sigur că maşina second-hand pe care ţi-o doreşti nu este doar un hârb ascuns sub polishul proaspăt primit, trebuie să-ţi iei câteva măsuri de precauţie. Noi ne-am gândit la cinci dintre cele mai întâlnite probleme pe care maşinile second-hand moderne le pot prezenta, pentru a te ajuta să economiseşti din timpul investit pentru căutare.

1. Probleme electrice

Maşinile din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai dotate din punct de vedere tehnologic, iar acest lucru este, pe cât de benefic este pentru utilizator, pe atât de supus problemelor. Defecţiunile sistemului electric pot fi pe cât de complexe, pe atât de costisitoare, aşa că, dacă observi un martor încăpăţânat care stă aprins, asigură-te că nu este o problemă care să-ţi scoată din buzunar o sumă dureros de mare. 

Citiţi aici mai multe detalii